Philips 32PFL7406H/12

Un televizor LED Philips 32PFL7406H/12 e pentru acele persoane care vor un televizor cu un ecran mare ca a lui 32PFL5606H/12 și cu ultimele dotări, mai puțin 3D (42PFL7606H/12 are 3D). Acest televizor e recomandat de detaliile tehnice ale acestuia care sunt lumina ambientală Ambilight Spectra 2, ecranul LED, suportul Full HD, imaginea cursivă, contrastul de 500 mii la 1, tunerul digital inclus, playerul multimedia și prezența a patru porturi HDMI. Despre acest TV trebuie să știți că e un Smart TV, Net TV și că are un consum redus de energie. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din faţă
Legat la Player

Specificaţii tehnice

Philips 32PFL7406H/12 e recomandat în primul rând de specificațiile tehnice și mai apoi de firmă și prețul modic ș ide aceea m-am gândit să recapitulez detaliile tehnice ale acestui care sunt foarte impresionante. Pe partea de imagine are ecan LED de 81 centimetri cu un timp de răspuns de 2 milisecunde și un refresh rate de 100 herți. Rezoluția ecranului e de 1920 pe 1080 pixeli și astfel televizorul va reda filmele Blu ray fără pierderi de detalii. Imaginea cursivă și timpul de răspuns mic sunt utile celor care vor folosi televizorul pentru a se juca jocuri de pe console deoarece pe acest Philips nu va apărea lag sa sacadări. Are Ambilight Spectra 2 care va face ca televizorul să creeze o atmosferă mai plăcută sau mai realistă. La capitolul sunet stă la fel de bine ca alte televizoare deoarece are două difuzoare de 10W fiecare cu caracteristica Incredible Surround.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, e un Smart TV, un Internet TV, are suport 1080p, imaginea e redată foarte rapid
Contra: prețul care nu e accesibil oricui, dar dai un ban și stai în față. 😉

Preţuri (cel mai mic preţ)

2719 lei este un preț aproximativ pentru acest televizor premium și din moment ce are în el de toate mai puțin tehnologie LED zic că nu e un preț prea mare. 32PFL5606H/12 ar fi o alternativă cu aceeași mărime a diagonalei și cu detalii tehnice oarecum similare. E mai ieftin, dar nu e un televizor cu Internet sau un Smart TV și de aceea prețul e ceva mai mic. Alternativa ar fi ideală pentru cei care vor un televizor tradițional, adică fără conexiuni de rețea și fără suport pentru aplicații și alte fițe.

Concluzie

Dacă vrei un televizor de ultimă generație atunci televizor LED Philips 32PFL7406H/12 te va încânta cu ce știe și zic că e ma ibun decât un LG ori Samsung și vine și cu ceva în plus față de televizoarele celor doi producători – Ambilight.

Te-ar mai putea interesa