Philips 32PFL5606H/12

Un nou model de televizor Philips este acest TV LED Philips 32PFL5606H/12 de 81-82 centimetri. Vine ca o alternativă la 32PFL5406H/12 și are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Ți-ai cumpăra un 32PFL5606H/12 deoarece are un ecran LED cu Pixel Plus HD, rezoluția ecranului de 1920 pe 1080 pixeli, contrast de 500 mii la 1, frecvență de 100 herți, timp de răspuns de două milisecunde, sunet de 20W RMS, USB pentru playerul multimedia, tuner digital și multe altele.

Poze

Din faţă
Legat la Player

Specificaţii tehnice

Philips 32PFL5606H/12 are un display LED cu Pixel Plus HD. Diagonala acestui TV e de 32 de inch și asta vine undeva la 81-82 centimetri. Legat de acest TV e foarte important că are suport Full HD datorită rezoluției de 1920 pe 1080 pixeli. Din păcate are un refresh rate de 100 herți, dar timpul de răspuns de două milisecunde este unul foarte bun pentru pasionații de jocuri și pentru cei care urmăresc frecvent filme Blu-ray. La capitolul conectivitate stă destul de bine deoarece are 3 HDMI-uri cu Easylink, USB pentru playerul multimedia și altele. Cum scriam și în alte articole, EasyLink e o alternativă la SimpLink și Anynet, dar de la Philips. Această funcție sau caracteristică presupune ca orice dispozitiv Philips compatibil EasyLink și conectat la HDMI să poată fi controlat cu telecomanda televizorului. Astfel, scapi de masa plină de telecomenzi. Are integrat un tuner TV care are suport MPEG4 pentru recepția HD a programelor fără a fi nevoie de set top box. Un alt aparat integrat în acest televizor este și un player multimedia care va reda 90% din filmele date de pe torente (filme free).

Păreri pro şi contra

Pro: are ecran LED, o diagonală mare, are un design care trebuie apreciat, prețul nu e mare, are tuner digital și player integrate, are HDMI-uri, suport Full HD și timp de răspuns de 2 ms.
Contra: nu am puncte contra, dar ar fi fost interesant dacă producătorii de televizoare inteligente s-ar fi unit și ar fi făcut doar un standard gen Anynet sau Simplink compatibil pentru fiecare aparat TV gen AllShare.

Preţuri (cel mai mic preţ)

2289 lei este un preț aproximativ pentru acest TV Philips foarte dotat și zic că este un preț foarte bun… posibil cel mai bun.

Alternative

32PFL5406H/12 este o alternativă la acest model și trebuie să știți că are aproximativ aceleași detalii tehnice.

Concluzie

Dacă vrei un televizor de ultimă generați și super dotat atunci nu vei da greși cu un televizor LED Philips 32PFL5606H/12 deoarece are tot ce ai vrea de la un TV, mai puțin 3D și Internet, dar are meniuri intuitive, LED, player multimedia, tuner digital și multe alte tehnologii utile.

Te-ar mai putea interesa