Philips 32PFL5606H/58

Un televizor care e foarte bune e televizorul LED Philips 32PFL5606H/58 care are 81 centimetri, imagine cursivă de 100 Hz prin intermediul PMR și multe alte dotări de ultimă generație. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pentru acești bani primim un TV cu suport Full HD și player integrat destul de performant. În momentul de față există și o promoție prin care există o reducere de vreo 200 lei însă această promoție e valabilă doar o zi.

Poze

Designul e unul special și nu e tocmai unic deoarece e unul caracteristic Philips. Modelul PFL 5606H are gri în partea de jos și pozele de alături sunt de la un model foarte asemănător care e complet negru. Din aceste imagini nu se vede, însă televizorul are multiple porturi care vă vor ajuta să conectați diferite dispozitive la el.

Din față
Butoanele

Specificaţii tehnice

32PFL5606H 58 a sosit în România la începutul anului 2012 însă în alte țări e prezent încă de prin august 2011. Având un ecran de 81 centimetri o să puteți savura filme de înaltă definiție și posturi TV digitale la calitate maximă. Nu e foarte greu având undeva la 9 kilograme și e dotat cu multiple tehnologii de îmbunătățire a calității imaginii, iar timpul de răspuns e unul foarte bun pentru jocuri. Însă, dacă vreți un TV special pentru jocuri atunci poate ar trebui să vă îndreptați spre o variantă de tip plasmă.

Păreri pro şi contra

Pro: are un preț destul de mic în opinia mea; aspectul exterior e unul foarte plăcut; telecomanda e una mică și foarte ergonomică așa încât să ajungeți ușor la taste și la funcțiile dorite.
Contra: manualul de utilizare nu zice nimic despre capabilitățile playerului integrat și nici dacă redă *.mkv și din această cauză s-ar putea să întâlniți variante ale acestui TV care pot reda acest format și altele care nu pot.

Concluzie

32PFL5606H/58 e un TV care a fost foarte vândut în această perioadă datorită faptului că se dovedește foarte util atât persoanelor vârstnice cât și celor tinere care vor să se uite la filme de pe Internet pe el. Pentru a vă uita la filme vă recomand achiziționarea unui player profesionist care costă undeva la 200-300 lei și a unui sistem de sunet mai bun, deoarece două difuzoare nu sunt mare lucru. Alături e și un preview la acest model 32 PFL 5606.

Te-ar mai putea interesa