Philips 32PFL5008, TV Smart de 81cm

Philips 32PFL5008 e un televizor din noua generație de televizoare de la Philips, iar la alte magazine o să îl găsiți cu codul 32pfl5008k/12. În momentul de față e la promoție deoarece se dă un DVD cu filmul Dark Knight Rises (2012), venind la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare pentru un televizor cu capabilități smart, ambilight, wireless integrat, tuner cvadruplu și alte facilități.

Aspect

Se poate vedea că arată foarte bine, iar designul e unul unic. Dacă vă întrebați dacă poate fi montat pe perete atunci trebuie știut că acest lucru e posibil prin intermediul unui suport TV Hama 83756. Astfel, puteți scăpa și de picior… în cazul în care nu vă place cum arată.

TV-ul
TV-ul

Caracteristici tehnice

Modelul de față are un ecran clar iluminat cu LED și care are rezoluție 1920×1080 pixeli. Un lucru deosebit e suportul 3D, iar conversia 2D în 3D e un lucru suportat de acest TV. Vine și cu două perechi de ochelari care vă vor ajuta să savurați filmele 3D; poate fi utilizat cu succes și la jocuri având un PMR de 300 Hz care e un refresh rate, dacă pot spune așa, ridicat în mod software.
Despre software trebuie spus că are chiar și browser care vă va facilita vizionarea diferitelor pagini de Internet.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul bun – are un preț mic de sub 3000 lei care nu-i deloc caracteristic unui televizor cu 3D și caracteristici Smart; vine cu player multimedia integrat care facilitează vizionarea diferitelor fișiere multimedia; consumul de curent e destul de mic – 37W; vine cu o garanție bună; suportă diferite aplicații și are acces la diferite servicii online de tip video stores.
Contra: nimic.

Concluzie

Se știe că Philips se pricepe de minune la televizoare, iar modelul de față demonstrează acest lucru. O părere despre ce poate ți-o poți face și urmărind clipul de alături. Iar, cu referire ușurința în utilizare trebuie știut că e foarte ușor de folosit, iar dacă nu te pasionează filmele 3D ori caracteristica Smart TV atunci poți să-l folosești și ca simplu televizor, adică pentru vizionat diferite posturi TV în format clasic sau HD.

Te-ar mai putea interesa