Philips 32PFL5007K/12

Acest televizor LED Philips 32PFL5007K/12 e unul Smart TV de 81 cm Full HD care a fost lansat anul acesta alături de modele precum 40PFL5007K/12, evident acela are o diagonală mai mare. E un Smart TV pentru că are suport pentru mouse și tastatură care pot fi de folos atunci când accesați servicii web (inclusiv rețele de socializare), Wi-Fi integrat, puteți folosi smartphone-ul pe post de telecomandă, are browser web etc. Din fericire acesta poate USB browser media dar și înregistrare USB (înregistrați o emisiune, un meci de fotbal etc.) Prezintă și alte caracteristici special precum Pixel Plus HD, 400 MHz Perfect Motion Rate și trei USB-uri(aceste porturi sunt dedicate conținutului media dar și conectării diverselor dispozitive). Acest 32PFL5007K/12 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cu telecomanda
Doar TV-ul

Specificații tehnice

E un televizor LED fără conversie 3D însă e un Smart TV accesibil și elegant (se poate observa în poze). La capitolul audio are două difuzoare de 20W (2×10), ajustare automată a volumului, sunet clar, AmbiwOOx și incredible Surround. Ecranul are o luminozitate decentă pentru 32 de inci – 400 cd/mp. E dotat cu tuner digital DVB-T/C/S2, redare video NTSC/PAL/SECAM și intrare pentru antenă. După cum am precizat anterior, are player multimedia incorporat care e unul destul de bun. E ideal chiar și pentru cei care dețin o consolă deoarece are o rată de refresh foarte bună și intrarea HDMI.

Are următoarele porturi: RJ-45 (dar și wireless), VGA, trei USBuri, patru HDMi-uri, CI+, component, minijack pentru căști și mufă audio digitală. Având în vedere că are circa 10 kilograme, poate fi ușor de mutat. Consumul său ajunge undeva la 44 W și e chiar mai mic de cât a unui monitor LCD. Accesul la internet e datorat porturilor și tehnologiilor prezente pe acesta. Fiind un Smart TV, vine cu software propriu numit și Net TV.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: poate reda filme, poze dar și melodii prin intermediul USB-ului, imagine superbă (ecran Full LED), consum mic, acces la internet prin mufă rețea sau wireless.

Minusuri: având în vedere că nu e foarte scump, nu puteam avea pretenția la tehnologia de conversie 2D->3D.

Concluzie

Philips 32PFL5007K/12 e un model de 81 cm performant și care promite multe chiar dacă nu vine cu toate tehnologiile disponibil la ora actuală pe piață. Îl recomand deoarece arată extrem de bine și e oferit de unul dintre cei mai buni producători. Dacă aveți o cameră mai spațioasă, vă recomand varianta mai mare de 40 de inci.

Te-ar mai putea interesa

7 comentarii la „Philips 32PFL5007K/12”

  1. am incercat mediaplayerul unui philips 5007 si nu imi citeste MPEG4 AVC (adica bluray) asa cum scrie in caracteristici si nici sonor nu are la mkv. pot sa stiu de ce

  2. Poate are o versiune de software/firmware mai veche și de aceea la *.mkv nu are sonor deoarece nu are suport dts.

  3. la modelul asta de tv am vazut ca are un tuner pentru antena satelit. ai probat cu o antena parabolica?
    ma intereseaza sa instalez tv-ul intr-o zona unde nu exista cablu

  4. salut,cand conectez cablul de net din casa si ii dau sa se incarce nu-l gaseste…de ce oare?ast un raspuns…multumesc

  5. eu am tot acest model. nu stiu ce model aveti voi insa concluzia care o trag e ca fie habar nu aveti despre ce vorbiti, fie nu aveti acest model. Playerul lui ruleaza MKV uri fara probleme, cu sonor cu tot.Eu l-am testat la cumparare cu un stick pe care aveam diferite formate video.

  6. Buna ziua am un tv philips 32pfl 5007k/12si de cateva zile am observat ca nu se mai conecteaza pe youtube mentionez ca pe celelalte site-uri merge perfect.As dori daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns in acest sens sau daca ati mai intalnit aceasta problema.Multumesc.

Comentariile sunt închise.