Philips 32PFL4606H/58

Un televizor destul de popular de la Philips este acest televizor LCD Philips 32PFL4606H/58 de 81 centimetri (32 inci) care are un preț bun Vezi prețul special de azi ». E foarte asemănător cu Philips 32PFL3606H/12, dar îl recomand pentru cei care vor să vadă filme Blu-ray ori să joace jocuri de pe console (sau PC) deoarece are un timp de răspun foarte mic şi o rezoluţie optimă.

Poze

Din faţă
Legat la Player

Specificaţii tehnice

Philips 32PFL4606H/58 are o diagonală de 81 centimetru şi ecranul e de tip LCD. Stă destul de bine pe partea audio deoarece are două difuzoare de 10 W RMS fiecare. Ca nişte caracteristici superioare ale sunetului ar trebui menţionate surround-ul incredibil sau Incredible Surround, echilibrarea automată a volumului şi sunetul clar. Display-ul are o luminozitate de 400 candele pe metru pătrat, timpul de răspuns e de două milisecunde, iar calitatea imaginii e Full HD. Contrastul dinamic e de 100 mii la 1, rezoluţia ecranului e de 1920 pe 1080 pixeli, iar aspectul imaginii e de 16 pe 9. Ca nişte caracteristici ale imaginii ar trebui menţionate controlul activ, Pixel Plus HD, Digital Natural Motion şi Clear LCD de 100 Hz (e rata de reîmprospătare sau refresh rate-ul).
Are tuner digital şi player multimedia integrate care vă vor scuti de achiziţia unor aparate de genul. Tunerul digital e util vizionării programelor TV în format HD digital dacă canalele au această capabilitate. Pe partea de conexiuni are HDMI, USB, Scart şi altele. Trebuie menţionat că HDMI-urile sunt cu caracteristica Easylink prin care pot fi controlate cu o singură telecomandă toate dispozitivele Philips conectate la HDMI şi compatibile EasyLink.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine, e făcut de o firmă cunoscută pentru televizoarele sale de calitate, nu e scump, are tuner digital şi player multimedia integrate şi are HDMI-uri cu suport EasyLink. Ale puncte pro achiziţia acestui TV ar fi timpul de răspuns de două milisecunde şi imaginea cursivă de 100 herţi întâlnită la TV-urile premium.
Contra: nu are ecran iluminat LED.

Preţuri

Cel mai bun preţ este undeva la 1949 lei şi din câte am văzut e şi cel mai mic. 32PFL3606H/12 este o alternativă ceva mai ieftină la acest model, dar cu aceeaşi diagonală de 81 centimetri.

Concluzie

Televizorul LCD Philips 32PFL4606H/58 este un model nou care poate fi considerat un model de TV premium deoarece are suport Full HD, imagine cursivă de 100 Hz, 2ms timp de răspuns, tuner digital, player multimedia, design modern şi foarte multe lucruri utile.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Philips 32PFL4606H/58”

  1. ruleaza filmele in format mkv de pe un hdd extern dar fara sonor, stie cineva daca se poate face ceva

Comentariile sunt închise.