Philips 32PFL4258, TV Smart de 81cm

Philips 32PFL4258/12 e un televizor care în acest moment e la promoție deoarece se oferă filmul Dark Knight Rises pe DVD. E un televizor care merită luat deoarece are un ecran mare de 81 centimetri, soft inteligent, tuner dublu, port wireless și o imagine foarte clară.
Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare dacă ne gândim bine deoarece singurul lucru care nu-l are e suportul 3D, în rest are de toate.

Aspect

Arată foarte bine și dacă ecranul de 32 de inci e prea mare, iar din această cauză ocupă prea mult loc pe masă atunci puteți să-l montați pe un suport de genul Hama 83756. În spate are și multe porturi pentru a putea conecta diferite aparate la el, dar cele mai utile sunt USB și HDMI.

Din față
Din față

Caracteristici tehnice

Televizorul 32PFL4258 e un televizor care e foarte bun pentru filme calitate Blu-ray, dar și pentru transmisii digitale deoarece are tuner DVB-C. Datorită playerului incorporat o să puteți vedea diferite filme, de pe memorii USB sau chiar harduri externe.
Poate credeți că dacă e așa de capabil atunci și consumul de curent e unul destul de mare, dar nu e așa deoarece televizorul are un consum de 38W… foarte puțin.

Păreri pro şi contra

Pro: ecranul e unul foarte clar; prețul nu e deloc mare; poate fi utilizat pentru a urmări posturi TV în format digital, iar Slotul CI+ e util în cazul în care aveți un furnizor de cablu care dă carduri CI+; sunetul e și el unul destul de calitativ (Philips HTS3539/12 e un home cinema care o să vă ajute cu un sunet și mai calitativ).
Contra: din păcate nu are suport 3D.

Concluzie

Televizoarele Philips au fost întotdeauna aparate în care te poți baza, iar acest model e nu se dezice. Peste tot costă tot cam atât, însă în momentul acesta se oferă un filma cadou aici (dacă mei e valabilă oferta) ceea ce e foarte bine.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Philips 32PFL4258, TV Smart de 81cm”

  1. E un televizor foarte bun si spun asta dupa doua saptamani de utilizare. Eu l-am luat ceva mai scump, dar nu regret ca am dat cu 100 lei in plus pentru ca face toti banii. Browserul e foarte usor de utilizat in conditiile in care e foarte similar celui de pe calculator.
    Eu folosesc televizorul foarte mult pentru vizionarea filmelor Blu-ray si pana acum nu am ce sa-i reprosez.

Comentariile sunt închise.