≡ Meniu

Philips 32PFL4258, TV Smart de 81cm

Philips 32PFL4258/12 e un televizor care în acest moment e la promoție deoarece se oferă filmul Dark Knight Rises pe DVD. E un televizor care merită luat deoarece are un ecran mare de 81 centimetri, soft inteligent, tuner dublu, port wireless și o imagine foarte clară.
Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi care nu e deloc mare dacă ne gândim bine deoarece singurul lucru care nu-l are e suportul 3D, în rest are de toate.

Aspect

Arată foarte bine și dacă ecranul de 32 de inci e prea mare, iar din această cauză ocupă prea mult loc pe masă atunci puteți să-l montați pe un suport de genul Hama 83756. În spate are și multe porturi pentru a putea conecta diferite aparate la el, dar cele mai utile sunt USB și HDMI.

Din față

Din față

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Caracteristici tehnice

Televizorul 32PFL4258 e un televizor care e foarte bun pentru filme calitate Blu-ray, dar și pentru transmisii digitale deoarece are tuner DVB-C. Datorită playerului incorporat o să puteți vedea diferite filme, de pe memorii USB sau chiar harduri externe.
Poate credeți că dacă e așa de capabil atunci și consumul de curent e unul destul de mare, dar nu e așa deoarece televizorul are un consum de 38W… foarte puțin.

Păreri pro şi contra

Pro: ecranul e unul foarte clar; prețul nu e deloc mare; poate fi utilizat pentru a urmări posturi TV în format digital, iar Slotul CI+ e util în cazul în care aveți un furnizor de cablu care dă carduri CI+; sunetul e și el unul destul de calitativ (Philips HTS3539/12 e un home cinema care o să vă ajute cu un sunet și mai calitativ).
Contra: din păcate nu are suport 3D.

Concluzie

Televizoarele Philips au fost întotdeauna aparate în care te poți baza, iar acest model e nu se dezice. Peste tot costă tot cam atât, însă în momentul acesta se oferă un filma cadou aici (dacă mei e valabilă oferta) ceea ce e foarte bine.

Click aici pentru mai multe păreri
{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Ady

    E un televizor foarte bun si spun asta dupa doua saptamani de utilizare. Eu l-am luat ceva mai scump, dar nu regret ca am dat cu 100 lei in plus pentru ca face toti banii. Browserul e foarte usor de utilizat in conditiile in care e foarte similar celui de pe calculator.
    Eu folosesc televizorul foarte mult pentru vizionarea filmelor Blu-ray si pana acum nu am ce sa-i reprosez.

Lasă un comentariu