Philips 32PFL4208, Smart TV cu 200Hz

Philips 32PFL4208 e modelul bun deoarece oferă o rată de refresh bună. Poate considerat a fi un model mai bun decât cele din seria PFL3208 deoarece acelea au doar 100 Hz. E un televizor LED elegant cu un design corespunzător – negru cu dungă argintie. Diferențele dintre această serie și cea menționată anterior sunt destul de puține. Le veți găsi doar la rata de refresh, tehnologie wireless (acea serie are doar ready) și acesta aduce un port HDMI în plus. Oricum și două HDMIuri sunt suficiente dacă nu aveți multe periferice, iar player extern nu cred că are rost cât timp are unul intern. Acest 32PFL4208 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Am pus câteva poze dar și un clip cu modelele din seri PFL3208 care e identică ca și design cu cea de sus.

Din lateral
Din lateral
Din față
Din față

Specificații tehnice

Ecranul e suficient de mare chiar și cu o diagonală de 81 cm, deoarece rezoluția e una 1080p, PMR-ul e de 200 Hz și alte caracteristici sunt bune. Nici pe partea de sunet nu am ce să-i reproșez în special că are sunet clar și difuzoare de 20W. Ca la oricare alt televizor și la acesta se pot reda diverse fișiere prin USB. Faptul că e un Smart TV, aveți posibilitatea accesării internetului sau unor servicii web.

Ca și porturi are: trei HDMIuri, USBuri x2, ieșire căști, LAN etc. Tehnologia wireless e destul de utilă în special dacă dețineți un router wireless sau dacă nu aveți unul e cazul să vă luați unul. Spun asta deoarece puteți să vă conectați la internet fără cablu de rețea. Caracteristicile speciale sunt: aplicațiile (preinstalate, dar mai puteți instala și altele), browser, social TV, Youtube și magazine de filme.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e un Smart TV,  arată foarte bine, imagine clară, sunet clar, player integrat, destule porturi și funcționalitatea sa.

Minusuri: cam scump pentru un televizor de 81 cm.

Concluzie

Acest Philips 32PFL4208 poate fi următoarea voastră alegere dacă vă place designul, țineți la claritatea imaginii (vreți un CMR mare), vreți să navigați pe web ori să accesați conținut media. Am am pus un clip pentru a vă putea face o idee despre noile televizoare. Ca și alternative, pot fi luate în calcul cele cu 100 Hz.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Philips 32PFL4208, Smart TV cu 200Hz”

  1. Foarte bun televizorul. Chiar am ramas impresionat de ce poate. Eu l-am luat de aici cand a fost promotie. Luati cu incredere ca e foarte bun.

Comentariile sunt închise.