Philips 32PFL4007H/12

Acest televizor LED Philips 32PFL4007H/12 e un Smart TV de 81 cm din seria PFL4007H care vine cu o mulțime de tehnologii. Probabil cea mai importantă dintre ele e Pixel Plus HD deoarece îmbunătățește calitatea imaginii. PMR oferă o rată de refresh foarte bună și deci nu veți avea probleme atunci când jucați jocuri de pe PC sau consolă. O altă caracteristică care e foarte importantă pentru un astfel de TV e funcția de player media. Adică veți putea descărca filme și muzică pe laptop și să le redați pe acesta fie prin intermediul unui mediu de stocare USB, fie prin DLNA. Formatele suportate sunt destul de multe și nu veți avea probleme cu formatele de pe laptop. 32PFL4007H/12 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cu telecomanda
Doar TV-ul

Specificații tehnice

Ecranul său de 32 inci e unul suficient de mare pentru o cameră mai mare. Dar și restul caracteristicilor video sunt decente: luminozitate de 400 cd/mp, contrast dinamic de 500.000 la 1, rezoluție Full HD etc. Chiar dacă nu are un contrast dinamic foarte mare, e suficient de mare pentru a oferi o claritate decentă a imaginilor în special că e însoți și de tehnologii avansate de imagine. La capitolul audio televizorul stă destul de bine deoarece are două difuzoare de 10 W fiecare, echilibrare automată a volumului, sunet clar, surround etc.

E dotat cu tuner TV DVB/C, redare NTSC/PAL/SECAM și intrare pentru antenă. Aceste dotări pot fi găsite la oricare alt model și pot fi considerate dotări standarde. Are conectivitate Wireless Ready (deci are nevoie de adaptor), VGA, trei USBuri 2.0, patru HDMIuri, CI+, minijack pentru căști etc. Ca și caracteristici speciale Philips 32PFL4007H are suport pentru tastatură/mouse pe USB, aplicația cu care puteți folosi telefonul ca telecoamndă, înregistrare USB, mod eco, DLNA, Net TV etc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e Smart TV (internet, aplicații și o mulțime de funcții), claritatea imaginii e superbă, senzor de lumină, puteți folosi smartphone ca și telecomandă, consum mic, design foarte elegant și poate reda filme/melodii/poze de pe USB.

Minusuri: pentru a vă conecta wireless la internet aveți nevoie de un adaptor (PTA01).

Concluzie

Acest Philips 32PFL4007H/12 e un Smart TV accesibil și mare dar care nu excelează la toate capitolele în special că aveți nevoie neapărat de acel adaptor pentru a-l conecta wireless la internet, dar nu vă oprește nimeni să-l conectați prin mufa LAN.

Te-ar mai putea interesa

5 comentarii la „Philips 32PFL4007H/12”

  1. „Experimentati o selectie bogata de servicii online cu Adaptorul Wi-Fi USB Philips (PTA01) pentru Smart TV inclus”. Sursa : … si mai sunt site-uri care specifica adaptorul inclus in pachet.

  2. Salut, am cumparat acest TV cu 1499Ron din Flanco Palas Iasi si nu are in pachet adaptorul Wi-Fi, scrie in acte faptul ca este optional, l-am cautat pe la magazine si este destul de scump 167-249Ron. A mai incercat cineva cu un alt adaptor Wi-Fi, nu functioneaza?

  3. Philips 32PFL4007H/12 la 1499Ron, PTA01 este adaptorul wirless pentru toate modelele de televizor PHILIPS cu NETTV.
    In general acest adaptor se poate gasi la magazine.
    In ambalajul televizoarelor nu se gaseste pentru ca este optional si de accea se poate achizitiona de catre client doar daca doreste.

Comentariile sunt închise.