Philips 32PFL3807H/12

Un smart TV de dimensiuni medii și care vi-l recomand datorită prețului e televizorul LED Philips 32PFL3807H/12. Bineînțeles nu vine cu tehnologie 3D la un așa preț, dar vă puteți bucura de funcționalitatea și de claritatea imaginilor. Dacă tot doriți să vizionați filme 3D, puteți să le încercați deoarece acesta are PMR de 100Hz dar și alte caracteristici interesante. Bineînțeles, nu se compară cu un televizor 3D deoarece are alte tehnologii de imagine sunt acelea au fost special concepute pentru conversia imaginii. Are un design deosebit care poate fi regăsit și la alte modele. Se potrivește în orice locuință sau cameră datorită dimensiunilor reduse și de aceea nu văd de ce ați lua unul mai mare. 32PFL3807H/12 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Cutia

Specificaţii tehnice

Ecranul de 32 de inci e destul de mare pentru a vă bucura de calitatea imaginilor, astfel vine cu o imagine Full HD. Pe partea de audio are subwoofer incorporat, două difuzoare de 5 W fiecare și tehnologii audio care îmbunătățesc sunetul. Sincer, nu am mai văzut modele de 81 cm cu subwoofer iar pentru că are și Incredible Surround, nu văd de ce ați mai lua un sistem audio.

La capitolul imagine are rezoluție 1080p, contrast dinamic decent, PMR 100 dar și alte caracteristici de imagine. Nu cred că are rost să enumăr prea multe tehnologii deoarece claritatea imaginii e decentă pentru un Smart TV și bineînțeles luăm în considerare și prețul. E dotat cu player multimedia integrat dar și cu un tuner TV performant. Ambele vă ajută să redați conținut de calitate fie că e de pe o memorie USB fie că e vorba de un canal TV în format HD.

La capitolul conectivitate oferă WiFi Ready, LAN, VGA, USBuri 2.0, HDMIuri și alte porturi utile. Probabil că nici nu veți folosi multe din porturile sale deoarece veți viziona filme fie de pe laptop/desktop/player fie de pe o memorie USB sau hard. Pentru a vă conecta la internet puteți folosi mufa de rețea, dar există și alternativa unui adaptor special.

Caracteristicile sale speciale sunt următoarele: consum de 40W, Net TV, Pixel Plus, redare USB filme/poze/melodii, mod eco și teletext.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un design subțire și elegant, filmele pot fi vizionate de pe un hdd sau stick USB, imagine FullHD, sonorizare excelentă și preț decent.

Minusuri: are doar Wireless Ready (necesită adaptor).

Concluzie

Philips 32PFL3807H/12e unul dintre multele Smart TV-uri de 81 cm de pe piață, de aceea sunt câteva alternative bune la acesta, însă nu toate arată la fel de bine ca acesta și subwooferul e destul de rar.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Philips 32PFL3807H/12”

  1. Televizorul acesta e recomadnarea mea pentru cei care nu prea satu bine cu finantele precum eu. Imaginea e foarte calitativa, iar negru e negru si nu gri.

  2. Interesant televizorul. Eu nu stiu daca l-as recomanda pentru ca al meu are lag destul de mare in meniu si raspunde destul de greu la comezile de pe telecomanda si in lista de programe.
    Adevarul este ca nu stiu daca doar al meu face asa sau toate 32PFL3807H/12 merg la fel.

Comentariile sunt închise.