Philips 32PFL3517H/12

Philips 32PFL3517H/12 e un nou televizor al anului 2012 și vine la un preț de neegalat. 32PFL3517H/12 e un televizor LED Philips de 81 centimetri care are rezoluție Full HD și multă tehnologie utilă care vă va ajuta la vizionarea filmelor de pe memorii externe, dar și la posturile digitale deoarece are tuner DVB C. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și în opinia mea acest preț e unul minim pentru un TV de 32 inci.

Poze

Aproximativ așa arată 32 PFL 3517H și se poate vedea că e de culoare gri închisă. Ecranul e unul mare și o să puteți folosi TV-ul cu succes la vizionarea filmelor, dar și a meciurilor… că tot e sezonul meciurilor. Porturile sunt amplasate în spate și acest aparat are porturi cum ar fi HDMI, USB și VGA. VGA-ul sau D-Sub e unul util pentru conectarea laptopului ori desktop PC-ului la TV.

Pornit
În spate

Specificaţii tehnice

32PFL3517H e un televizor de culoare gri închis înspre negru și având un ecran de 81cm e unul de dimensiune medie înspre mare. Greutatea aparatului e una de 10 kilogram. E dotat cu porturi de rețea, adică cu LAN și este Wireless Ready. Datorită portului de rețea înseamnă că TV o să puteți folosi aparatul pentru a accesa servicii populare cum ar fi YouTube, însă acest lucru depinde și de firmware-ul aparatului.

Păreri pro şi contra

Pro: are un preț mic și o fiabilitate mare datorată în principal datorită faptului că are o garanție de 2 ani și în momentul de față e la promoție având o garanție de 4 ani; e realizat de un brand de renume și trebuie recunoscut că televizoarele Philips sunt foarte bune și nu se compară că modele de la alte branduri.
Contra: putea avea un refresh rate mai mare și dacă avea suport 3D era un TV ideal. Are PMR de 100 Hz însă nu e la fel ca și un refresh real, însă cam așa e la majoritatea televizoarelor.

Concluzie

Dacă îți dorești un TV ieftin care să poată afișa o imagine de calitate și un sunet excepțional atunci îți recomand modelul de față deoarece e unul de la un producător care se respectă, respectiv e respectat. Foarte important de precizat e faptul că are o garanție de 4 ani, însă asta e o ofertă care nu știu cât o să mai țină.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Philips 32PFL3517H/12”

  1. O completare la revizie: sunetul nu a fost testat pe indelete. Difuzoarele proprii (proaste si slabe ca orice difuzor de tv) sunt indreptate spre spatele setului, nu spre privitor, de unde rezulta sunet slab. Iar problema majora la modelul asta: este aproape imposibil sa il conectezi la difuzoare externe.

    – YPrPb nu functioneaza pt audio out
    – Scart nu permite nici o setare a volumului out
    – Iesirea de casti are setare separata a volumului, dar e un chin total sa ajungi la ea din setari

    Practic e imposibil sa folosesti volum+/- pentru controlul sunetului care iese din televizor, in afara de difuzoarele proprii ale aparatului

Comentariile sunt închise.