Philips 32PFL3506H

Acest televizor LCD Philips 32PFL3506H e unul din preferatele mele deoarece are o diagonală decentă de 81 cm, rezoluție Full HD și poate reda filme prin USB. Chiar dacă e doar un LCD, calitatea imaginii e satisfăcătoare iar contrastul dinamic e de 50.000 la 1. Poate fi folosit atât împreună cu o consolă cât și ca un monitor pentru PC-ul dumneavoastră. Puteți observa că e un model de anul trecut deoarece nu are noul design, dar și acesta e foarte elegant numai că marginile nu sunt chiar așa de înguste. Difuzoarele sale sunt destul de puternice, motiv pentru care un sistem audio nu ar mai fi obligatoriu. Puteți viziona chiar și canale TV în format HD datorită tunerului TV care e unul foarte performant. 32PFL3506H are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Ecranul e unul LCD de 81 cm cu luminozitate de 400 cd/mp, aspect lat și rezoluție Full HD. Deci e ideal pentru camerele luminoase și datorită dimensiunilor sale poate fi pus oriunde doriți. Are chiar și un senzor de lumină care reglează luminozitatea ecranului în funcții de intensitatea luminii din camera respectivă. Pe partea de audio are sunet clar, ajustare automată a volumului, două boxe de 8 W (x2) etc. Tunerul digital e unul DVB-C/T și care-l găsim la toate modelele noi. Playerul multimedia integrat e mai mult decât decent deoarece suportă diverse formate video, mp3-uri și jpeg-uri.

Deci nu mai aveți nevoie de un player extern și doar de un PC/laptop și un mediu de stocare cu interfață USB. Pe partea de conectivitate are VGA, un USB, Scart, două HDMIuri, CI+, etc. Deci și la acest capitol stă foarte bine putând fi folosit ca și un monitor pentru PC sau consolă. Datorită dimensiunilor sale, poate fi transportat ușor de o singură persoană și chiar și montat pe un perete. Cu toate acestea, Philips 32PFL3506H e cel mai vândut model al acestui producător și să sperăm că pe viitor vom vedea și LED-uri la fel de accesibile.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: la un așa preț nu prea veți găsi prea multe modele alternative cu player multimedia care redă filme, rezoluție 1080p și intrare VGA.

Minusuri: având în vedere dotările și prețul său, nimic.

Concluzie

Acest Philips 32PFL3506H e recomandarea mea pentru cei care nu vor neapărat un LED ci un TV funcțional pe care să vizioneze filme, seriale și posturi TV HD. Am postat un clip cu un model foarte similar ca să vă faceți o idee despre el:

Te-ar mai putea interesa