Philips 32PFL3506

Acest televizor LCD Philips 32PFL3506 e un model de 81 cm și cu rezoluție Full HD, deci e o variantă mai bună a lui 32PFL3406H/58. Însă acesta are difuzoare doar de 8W fiecare, nu are intrare video composite. Se poate observa că are un design deosebit (destul de apropiat de cel al monitoarelor) și nu prezintă deosebiri estetice față de acea alternativă mai accesibilă și cu rezoluție HD Ready. Suprafețele lucioase îi dau un plus de elegantă în special că vine pe negru. Acesta poate reda filme prin intermediul playerului multimedia și vine cu mulțime de porturi care pot fi de folos atunci când doriți să mai conectați niște dispozitive la acesta. 32PFL3506 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Nu e un model prea avansat ci mai degrabă unul foarte decent cu diagonală de 81 cm. Ecranul său LCD are un timp dă răspuns bun – 5ms, rezoluție 1080p, contrast dinamic de 50.000 la 1, Digital Crystal Clear, 50 Hz și senzor de lumină. Difuzoarele sale sunt de 8 W fiecare iar datorită echilibrării automate a volumului nu veți avea probleme atunci vizionați un film sau ascultați muzică. Tunerul său digital e unul destul de avansat – DVB-T/C, deasemenea oferă posibilitatea redării video NTSC/PAL/SECAM și conectarea unei antene.

Philips 32PFL3506 vine cu conectivitatea VGA, USB, SCART, HDMI (x2), slot CI+, mufă pentru căști, intrare component, intrare audio video etc. Având în vedere că e un LCD, consumul de 72 W mi se pare ok. TV-ul poate rada diverse fișiere media (foto/video/audio) dar nu suportă prea multe formate doar pe cele mai uzuale: mp3, jpeg, H264… Dar pentru filme Blu-Ray vă recomand un media player extern sau chiar să-l conectați la un laptop performant. Cântărește undeva la 10 kilograme și deci poate fi mutat chiar și de o singură persoană.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: într-un astfel buget sunt destul de puține televizoare cu playere multimedia incorporate, puteți viziona și alte posturi TV chiar dacă nu aveți abonament la cablu (prin antenă), tuner digital performant și prețul e acceptabil.

Minusuri: nu e LED, care ar fi presupus un contrast mai mare și un consum mai mic.

Concluzie

Philips 32PFL3506 e o recomandare de la acest producător și spun asta pentru că există și acea alternativă cu rezoluție mai mică. Acum, alegerea potrivită poate fi oricare dintre ele deoarece fiecare are alte necesită dar un model mai performant e întotdeauna binevenit în special dacă vizionați și filme de pe USB.

Te-ar mai putea interesa