Philips 32PFL3406H/58

Acest televizor LCD Philips 32PFL3406H/58 e unul dintre acele modele care-și merită banii deoarece are player multimedia incorporat (USB), diagonală mare, difuzoare puternice și e destul de accesibil. Doar că nu vine cu rezoluție Full HD ci cu una HD+ ca la monitoarele de 18.5 inci. Dar și așa nu veți găsi prea multe modele care pot reda filme/fotografii de pe stickuri USB. Datorită celor două intrări HDMI, puteți conecta atât un media player performant cât și un laptop la acesta. Mai sunt și alte dispozitive cu ieșire HDMI care pot fi conectate, dar acelea enumerate de mine sunt doar exemple. Design-ul său e destul de asemănător cu cel al monitoarelor sau chiar invers. O alternativă cu rezoluție Full HD e modelul 32PFL3606H/12 și care nu e cu mult mai scump. 32PFL3406H/58 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Ecranul său e unul LCD de 32 de inci adică de 81 cm. Aspectul său e unul 16 pe 9 ca și la restul televizoarelor și deci are și o rezoluție corespunzătoare – 1366 cu 768 pixeli. Are două difuzoare de 10 W fiecare, echilibrare automată a sunetului dar și alte caracteristici: smart sound, 50 Hz, Digital Crystal Clear etc. Vine cu tuner digital DVB-T/C MPEG4, NTSC/PAL și intrare pentru antenă.

Datorită playerului incorporat (USB) puteți viziona atât fotografii pe el cât și filme în formatul H.264. Poate fi folosiți ca și un monitor obișnuit datorită intrării VGA sau D-Sub. Mai are și următoarele porturi: două HDMI-uri, component, mini jask 3.5 mm, Scart, slot CI și video composite. Pot spune că vine cu toate intrările și ieșirile necesare pentru a fi un televizor funcțional și deci util. Dacă nu vă plac caracteristicile sale, puteți opta pentru un alt model.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: poate reda filme fără a avea nevoie de un PC sau media player extern, diagonală decentă la un așa preț, are două porturi HDMI și sunet foarte bun.

Minusuri: o rezoluție mai mare ar fi fost ideală (900p).

Concluzie

Philips 32PFL3406H/58 e un televizor cu un raport funcționale/preț foarte bun și deci puteți să-l recomandați unui prieten care e în căutarea unui monitor/TV de dimensiuni mari și să fie accesibil. E ideal pentru cei care nu au o cameră prea mare și doresc un tv potrivit din punct de vedere al dimensiunilor sale și care să fie și performant. Jos am pus un clip cu un model asemănător din punct de vedere a design-ului ca să vă faceți o idee despre cum arată acesta (acela are alte caracteristici tehnice):

Te-ar mai putea interesa