Philips 32PFL3258, televizor Smart elegant

Philips 32PFL3258 e un televizor LED de tip Smart cu diagonală de 81 cm și rezoluție Full HD. Trebuie să recunosc că arată splendid și nu am ce să-i reproșez la capitolul design. Poate pe argintiu ar fi arătat mai bine, dar și așa marginile și suportul sunt înguste. Având în vedere că e un Smart TV, aveți acces la web prin browserul web, aplicații ori servicii. Probabil că pentru unii, o diagonală de 32 inci e cam mică pentru acest preț, însă trebuie menționat că dimensiunea nu e un criteriu de alegere, ci calitatea imaginii. Vechile televizoare aveau doar 50 Hz și mă refer în special la cele sub 2000 lei. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».
În momentul de față televizorul acesta e la promoție, în sensul că se oferă un DVD cu filmul Dark Knight Rises.

Poze

Am postat 2 poze cu acesta dar și cu telecomanda sa care seamănă cu una obișnuită. Modelele Smart mai scumpe au telecomenzi mai sofisticate (dar mai există și posibilitatea utilizării telefonului ca telecomandă în cazul acelor televizoare). Din fericire acesta are MyRemote și vine în ajutorul celor cu smartphone-uri.

Din față
Din față
Telecomanda
Telecomanda

Specificații tehnice

Ecranul e destul de detaliat având în vedere rezoluția ecranului. Alte caracteristici de imagine care nu le-am menționat sunt: luminozitatea de 350 cd/mp, contrastul dinamic de 100.000 la 1, aspectul lat, Digital Crystal Clear etc. E dotat cu difuzoare de 20W și sunet clar pentru o sonorizare puternică și clară. Tunerul TV e unul performant astfel că poate recepționa chiar și posturi HD.

Playerul integrat vine cu funcție de redare media pentru a vă bucura de filme, muzică și vizionarea pozelor de pe stickul de memorie. Porturile disponibile pe acesta sunt următoarele: LAN, două USBuri, HDMIuri, Scart etc. Nu are wireless ci wireless ready, astfel are nevoie de adaptor sau dacă nu, optați pentru conectarea cablului LAN. Multe dintre caracteristic se datorează faptului că e un Smart TV.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: vine cu aplicațiile, browserul web, claritatea sunetului, cele două USBuri și HDMIuri, redare filme prin USB, MyRemote, 20 W RMS și 100 Hz.

Minusuri: pentru conectare wireless e nevoie de un adaptor.

Concluzie

Acest Philips 32PFL3258 face parte din noua generație de televizoare care aduc tehnologii ceva mai bune și un design mai atractiv. Sunt destui producători care s ofere modele de 81 cm de tip Smart pentru a găi câteva alternative la acesta. Cele mai bune alternative pot veni de la Samsung și LG deoarece prețurile sunt apropiate.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Philips 32PFL3258, televizor Smart elegant”

  1. La prima vedere sunt mai mult decat impresionat de specificatiile acesteui televizor. De cand ma stiu am avut doar televizoare Philips si cred ca am sa il cumpar si pe acesta.

Comentariile sunt închise.