Philips 32PFL3088H, HDTV

Acest TV Philips 32PFL3088H e unul din gama de anul trecut și se evidențiază printr-un preț mic, ecran de 81 centimetri și tunere digitale care facilitează vizionarea canalelor HD de la cablu sau antenă.
Datorită lipsei software-ului inteligent nu o să aveți probleme în a-l utiliza, iar dacă vă gândiți să-l faceți cadou părinților atunci trebuie știut că acesta cred că ar fi perfect pentru ei.

Datorită ecranului cu rezoluție 1366×768 pixeli și a unor lipsuri (cum ar fi suportul 3D ori porturile de rețea) acest televizor are un preț bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare. Din imaginea care am pus-o alături se poate vedea cât de bine arată.

Aparatul
Aparatul

Caracteristicile de top ale acestui model ar fi prezența a două HDMI-uri, rezoluția HD, playerul integrat și cele două tunere digitale. Nu trebuie să uităm nici de PMR-ul 100 care e un fel de refresh rate, dar software care are legătură cu calitatea imaginii.
Vine și cu EasyLink care e o facilitate care presupune că dacă o să conectați alte dispozitive marca Philips la HDMI atunci o să le puteți controla cu telecomanda TV-ului, însă și acele dispozitive trebuie să aibă suport EasyLink. Cum această facilitate scăpați de telecomenzi inutile.
Dacă unele posturi sunt 4:3 nu trebuie să vă faceți probleme deoarece televizorul vine cu suport pentru acestea, iar dacă imaginea e turtită (16:9) atunci se poate seta din meniu să fie 4:3.

Atuurile acestui 32PFL3088 ar fi costul de achiziție mic, aspectul foarte modern, ecranul măricel de 32 centimetri, caracteristicile de imagine (PMR 100 Perfect Motion Rate, dar și Digital Crystal Clear), consumul mic de curent (mulțumită ecranului LED) și multitudinea de porturi. Are și câteva minusuri (care pot fi trecute cu vederea datorită prețului)… unul dintre ele fiind ecranul care nu are rezoluție Full HD.

În rest, pot spune despre acest model că e unul care nu doar arată bine, ci și se comportă ireproșabil la canale de tip analog sau digital. Utilizarea sa nu implică setări complicate și de aceea ar fi excelent pentru cei care nu prea au tangențe cu tehnologia.
Din clipul de alături se poate vedea mai bine cum arată acest TV modern.

Te-ar mai putea interesa