Philips 328E8QJAB5, monitor curbat cu Freesync

Monitorul Philips 328E8QJAB5 face parte din seria E-Line doar că nu are imagine 4K, ci e unul curbat Ultra Wide cu imagine FullHD. Rezoluția nu are mare importanță cât timp nu aveți un desktop care să poată rula jocuri la rezoluție 4K. Designul e foarte elegant și se datorează ecranului curbat și stativului semi-rotund. Merită să vă luați un astfel de model chiar dacă costă cam mult, dar puteți depune un efort și luați unul cu G-Sync (dacă aveți placă video GeForce).

Sunt monitoare curbate chiar și de la late branduri, dar nu cred că le veți găsi în acest buget. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Un monitor bun are caracteristici tehnice foarte bune: 31.5 inci, panou VA, rezoluție 1080p, aspect 21 pe 9 și unghiuri de vizibilitate maxime. Pentru jocuri aveți nevoie de refresh foarte bun și timp de răspuns foarte bun. Difuzoarele pot fi utile atunci când nu aveți boxe, dar nu le recomand celor pasionați de jocuri de tip multiplayer. Pe lângă tehnologia Freesync, monitorul are Flicker-Free, SmartImage și SmartContrast.

Conținutul pachetului mi se pare suficient de bun: VGA, HDMI, cablu audi și cel de alimentare. Monitorul are și conector DisplayPort în cazul în care aveți o placă video mai performantă și o folosiți pentru editare/proiectare. Deci pe partea de conectivitate nu veți avea ce să-i reproșați și doar monitoarele de tip business au porturi USB.

Păreri pro și contra

Are destule porturi și se poate conecta la orice desktop sau chiar și la o consolă pentru jocuri. Îmi place cum arată iar imaginea curbată oferă o experiență unică în jocuri. Bineînțeles, nu este un monitor chiar mic ci unul premium de 34 de inci.

Philips 328E8QJAB5 poate fi folosit ca televizor dacă aveți un tuner TV la PC, dar și așa nu prea aveți ce să vedeți la televizor cât timp există stream. Am pus și o prezentare mică care nu cred că e foarte relevantă. Acesta e conceput special pentru cei care vor să încerce jocuri și au placă video AMD. Pentru cei cu GeForce există monitoare cu G-Sync, care e puțin mai bună (de aceea există și acea diferență de preț).

Te-ar mai putea interesa