Philips 28PHH4109, televizor HD de 71 cm

Televizorul Philips 28PHH4109 e un LED destul de bun ținând cont la un așa preț nu veți găsi multe televizoare de 71 cm cu imagine HD Ready și refresh de 100 Hz. Poate că nu e cea mai bună rată de refresh, dar cu siguranță e mai bună decât cea a unui televizor lansat anul trecut. O rată de refresh de 100 Hz e standard pentru noile televizoare iar cele Smart au chiar și mai mult, dar depinde seria aleasă. Jos am pus o poză cu acest model pentru a vă face o idee mai bună despre cum arată. E ceva mai mare decât un monitor de 27 de inci, iar dacă nu-l vreți pentru a viziona programe TV, vă recomand un monitor.

E un televizor de 28 inci e o alegere bună dar există și monitoare cu tuner incorporat care pot concura deoarece au o imagine mai bună. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

TVul
TVul

E un televizor LED non Smart care a fost lansat anul acesta și care mi se pare destul de reușit. Pe partea de sunet are difuzoare de 5W,  Incredible Surround, sunet clar, ajustare automată volum și Dynamic Bass Enhancement. Pe partea de imagine după cum am mai menționat, are următoarele: ecran de 71 cm, aspect lat, imagine 768p, refresh de 100 Hz, Digital Crystal Clear și luminozitate de 250 cd/mp. Tunerul său TV e de tip DVB-T/C deci poate recepționa posturi la calitate bună dacă aveți un abonament TV corespunzător.

Porturile unui astfel de televizor nu sunt multe dar sunt bune: două HDMIuri, USB 2.0, Scart etc. Dotările speciale sunt: teletext 1000 pagini, înregistrare/pauză USB, EasyLink, Pixel Plus link și EPG.

Plusuri: preț atractiv, înregistrare USB, destule porturi HDMI, arată bine și nu ocupă mult spațiu.
Minusuri: nu are multe caracteristici speciale.

Philips 28PHH4109 e alegerea corectă pentru cei care nu vor funcții Smart, imagine FullHD ori tehnologii avansate. Cred că era loc de mai bine, în speical la partea de dotări speciale dar și așa e vorba de o serie specială. Având în vedere că televizoarele 4K sunt la modă anul acesta, s-ar putea ca de anul viitor toate televizoarele să fie 1080p. Dacă nu vă uitați la televizor și vreți un ecran 1080p în același preț, puteți opta pentru un monitor.

Te-ar mai putea interesa