Philips 28PFL2908H/12, televizor HD de 71 cm

Philips 28PFL2908H/12 e un televizor LED de 71 cm bun pentru o sufragerie mai mică ori pentru dormitor. Diagonala sa reiese din numele său și așa e cam la toți producătorii. Îl puteți lua pentru a viziona emisiunea favorită, un film sau un meci de fotbal. Am pus o poză cu acesta mai jos și se poate vedea că face parte dintr-o serie nouă. Caracteristicile tehnice le-am prezentat mai jos și sunt bune după părerea mea, în acest buget. Dacă nu vă place acest model, atunci vă recomand un televizor de 81 cm cu imagine 1080p și nu veți regreta alegerea făcută. Televizoarele care pot reda fișiere media prin SUB sunt destul de utile deoarece nu mai e nevoie de un media player extern sau de un PC/laptop în apropiere (cu alte cuvinte, scăpați de cabluri).

Îl recomand deoarece e oferit de un brand cu experiență în domeniu, imaginea e destul de mare, arată bine și e la promoție. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

TV-ul
TV-ul

Bineînțeles, e un televizor clasic fără 3D sau funcții Smart. Acest LED are o imagine destul de clară deoarece rezoluția e de tip 768p, contrastul dinamic e de 100.000 la 1, iar iluminare e de 250 cm/mp. Sunetul e și el destul de bun deoarece difuzoare sunt de 6 W fiecare. Are destule porturi și sunt și diversificate. Cele mai utile sunt portul HDMI, VGA și USB. Prin USB puteți conecta un HDD sau stick USB pentru a reda diverse fișiere care le-ați luat de pe PC sau laptop.

Playerul multimedia integrată suportă cele mai uzuale formate video, iar pentru altele vă recomand un player extern. Puteți pune și subtitrări dacă doriți.

Plusuri: arată bine, puteți ajusta aspectul imaginii, redare USB, poate fi pus pe perete și claritatea imaginii.
Minusuri: nu are.

Philips 28PFL2908H/12 e un TV clasic dar care poate înlocui fără probleme un televizor mai vechi în special dacă e vorba de un CRT. Calitatea imaginii e mult superioară la un LED ca și cel de sus dar și spațiul ocupat e mai mic chiar dacă diagonala pare a fi mare. Nu e nevoie să puneți niște boxe suplimentare deoarece are difuzoare incorporate destul de puternice.

Te-ar mai putea interesa