Philips 276E7QDAB, monitor elegant cu imagine de 27 inci

Un monitor cu design elegant e Philips 276E7QDAB deoarece are finisaj negru lucios, stativ subțire și ramă îngustă. Aceasta are tehnologii avansate care îmbunătățesc calitatea imaginii: UtraColor, IPS LED, FlickerSafe. Unele modele mai performante vin și cu funcție MHL, adică prin HDMI puteți conecta un telefon pentru a reda conținut de pe el, iar autonomia telefonului nu va fi afectată (telefonul se va încărca la conectare). Cu UltraColor, veți beneficia de o gamă mai largă de culori și se poate observa atunci când vizionați conținut de calitate sau când editați poze. Panoul IPS e destul de popular deoarece e prezent pe multe gadgeturi performante.

Nu putea fi un monitor accesibil, ținând cont că are caracteristici tehnice destul de bune. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitoarele de 27 de inci mi se par suficient de mari, iar dacă țineți la spațiul de cluru, optați pentru unul Utra Wide. Acele tipuri de monitoare sunt populare, nu sunt chiar atât de scumpe și sunt cât aproape două monitoare clasice. Nu veți găsi monitoare mari (peste 24 de inci) fără unghiuri de vizbilitate generoase și rezoluție e minimă 1080p. Există și modele 4K dar încă nu sunt configurații suficient de accesibile pentru a reda jocuri sau filme la calitate 4K fără probleme.

Ca și tehnologii, monitorul de sus oferă: SmartContrast și Flicker-Free. Pe lângă conectorii video, monitorul oferă posibilitatea folosirii unor căști, adică e prezent un jack audio pentru a nu-i deranja pe cei de lângă voi.

Păreri pro și contra

Nu cred că veți găsi vreun motiv pentru a nu-l alege, însă nu are un timp de răspuns de 1 ms pentru a fi un model ideal pentru gaming. Acesta poate fi folosit ca unul multimedia datorită ecranului generos și unghiurilor de vizibilitate generoase. În general, monitoarele mari au .

Poate fi folosit alături de orice desktop deoarece are intrări video diversificate, însă doar prin HDMI veți observa o calitate video mai bună (depinde și de conținutul ales). Dacă nu sunteți convinși că Philips 276E7QDAB e cea mai bună alegere care o puteți face, vă recomand să vizionați clipul de mai jos.

Te-ar mai putea interesa