Philips 276E6ADSS, monitor alb cu Quantum Dot

Monitoarele albe sunt destul de rare, însă culoarea nu cred că joacă un rol foarte important. Philips 276E6ADSS e un model elegant cu suport argintiu și tehnologie de imagine Quantum Dot. O tehnologie similară e prezentă și la televizoarele performante pentru a îmbunătăți experiența. Cu alte cuvinte, aceasta ajută monitorul să afișeze cele mai importante gamuturi de culoare. Chiar și nuanțele de negru sunt mai accentuate datorită contrastului generos, iar unghiurile de vizibilitate sunt generoase datorită panoului AH-IPS. Dacă nu sunteți mulțumiți de setările din fabrică, puteți alege altele după preferințe (depinde pentru ce-l folosiți).

E un monitor destul de apreciat ținând cont că nu a apărut recent și veți găsi multe prezentări cu acesta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Diagonala sa reiese din numele său și această regulă e valabilă la multe alte branduri. Oricum, o diagonală mare vine și cu specificații tehnice mai bune. În acest caz, imagine e una de tip 1080p, timpul de răspuns de 5ms e satisfăcător, tehnologie de iluminare WLED, unghiuri de vizibilitate mari, refresh satisfăcător și altele. Pentru pasionații de jocuri, un monitor cu 1ms și refresh de 144 Hz ar fi ideal, dar și restul specificațiilor sunt importante.

Ca și conectori, monitorul de mai sus are: VGA, DVI-D, MHL/HDMI și Kensington Lock (pentru securizare). pachetul nu e chiar atât de generos, deci trebuie să luați ulterior cablul video dorit de voi.

Păreri pro și contra

Sunt destul de multe motive pentru a-l alege, iar multe dintre ele le-am enumerat mai sus. Dacă aveți un telefon compatibil MHL, puteți să-l conectați cu un cablu corespunzător la monitor pentru a viziona conținut media. Bineînțeles, nu e un monitor perfect și mai sunt și utilizatori nemulțumiți de culori sau alte părți ale sale. Un monitor bun pentru orice costă de 3-4 ori ori mai mult.

Dacă nu sunteți convinși că acest model Philips 276E6ADSS e perfect pentru voi, vă recomand clipul pus mai jos. E vorba de o prezentare mai detaliată și până la urmă nu e vorba de un model premium. Monitoarele premium costă chiar dublu și sunt ideale pentru editare/proiectare.

Te-ar mai putea interesa