Philips 274E5QDAB, monitor AH-IPS de 27 inci

Monitorul LED Philips 274E5QDAB nu e unul clasic deoarece are un panou deosebit – AH-IPS. Acesta e unul dintre cele mai bune panouri de pe piață motiv pentru care imaginea sa e pe măsura. Designul său e destul de plăcut și e normal să fie așa având în vedere că e o serie nouă. Mai există și monitoare mai mari care au o diagonală mai mică și care e mai utilă pentru cei care vor ceva mai ieftin. Monitoarele mari sunt perfecte pentru cei pasionați de jocuri și filme. Arată bine pe negru și majoritatea monitoarelor vin pe o astfel de culoare. Dacă nu vă plac jocurile, tot poate fi o alegere inteligentă.

Prețul său mi se pare destul de bun și trebuie să ținem cont și de faptul că are o imagine de 27 inci. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

Pe partea de specificații tehnice are o diagonală de 27 inci, panou AH-IPS, timp de răspuns de 5 ms, aspect lat, unghiuri de vizibilitate de 178 grade și rată de refresh superioară. Nu e dotat cu tuner TV dar are boxe integrate și montare VESA. E nevoie de un kit VESA 100, deci nu e compatibil oricare alt kit de montare.

Difuzoarele sunt de 6W fiecare deci sunt destul de puternice și pentru mai mult, vă recomand un sistem audio extern. Porturile sale sunt diverse: HDMI, VGA, DVI și două porturi audio (intrare și ieșire). Deci puteți pune și o pereche de căști audio dacă nu vreți să deranjați cu muzica pe cei din jur. Ca și caracteristici special oferă SmartImage lite și MHL. O doua caracteristică (MHL) e utilă dacă aveți și un smartphone deoarece puteți reda diverse de pe telefon fără a mai folosi un cablu HDMI.

Plusuri: are multe tipuri de intrări video, designul, consum redus, boxe integrate, unghiurile de vizibilitate și restul caracteristicilor tehnice.
Minusuri: nu prea are.

Philips 274E5QDAB e un monitor decent și poate fi considerat unul de ultimă generație datorit acelor caracteristici tehnice și acelor tehnologii avansate. Chiar dacă acel clip de jos e cu un monitor diferit, la exterior arată la fel și chiar și dimensiunile sunt aceleași.

Lasă un comentariu