Philips 273V5QHAB, monitor 27″

Monitorul Philips 273V5QHAB se adresează celora care vor un monitor care să aibă un panel de calitate, rezoluție Full HD și o diagonală de 27 inci. Panoul e unul cu unghiuri de vizibilitate 170/160 grade, deci e unul TN. Datorită caracteristicilor amintite anterior pot spune despre acest model că e unul foarte bun pentru acasă și la lucru. Acasă îl poți utiliza pentru vizionarea filmelor și jocuri, iar la lucru poate fi utilizat pentru programare și proiectare.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar ca aspect pot spune că se prezintă destul de bine. Aspectul său poate fi văzut din imaginea de alături, și dacă ai să te uiți atent atunci o să vezi că aparatul e unul cu design specific monitoarelor Philips. Vizual nu putem spune că excelează dar nici că ar arăta rău.

Monitorul
Monitorul

Modelul acesta de 27 de inci e unul care are o rezoluție de 1920×1080 pixeli, timp de răspuns de 5 milisecunde și boxe integrate. Iar, ecranul chiar dacă-i de 27 inci pot spune că nu consumă prea mult curent deoarece puterea consumată e de 19,6W. Având un ecran imens cred că vrei să știi dacă oferă posibilitatea de a fi montat pe un suport și trebuie spus că această posibilitate există prin Vesa 100×100.
La periferic vei putea conecta chiar și calculatoare mai vechi deoarece vine cu porturi digitale, dar și de tip analog. Eu cred că o să te folosești de VGA deoarece acesta încă mai e un port popular, chiar dacă e vorba despre unul analog.

Plusurile modelului acesta ar fi prețul decent, diagonala foarte mare, disponibilitatea mai multor porturi, consumul nu prea mare de curent, boxele integrate și că poate fi montat pe un suport.
Contra achiziției acestui model ar putea fi lipsa rezoluției 4K și că nu e IPS.

De final pot spune că acest model e perfect pentru cei care lucrează cu mai multe ferestre și vor un monitor care să-i ajute în acest sens.
Alături e un clip din care poți să-ți faci o părere aproximativă despre cum arată acest aparat.

Te-ar mai putea interesa