Philips 273V5LHSB, monitor LED FullHD de 27 inci

Philips 273V5LHSB face parte dintr-o serie accesibilă și ca oricare altă serie și aceasta oferă variante mai mici sau mai mari. Mi se prare normal ca un monitor cu ecran generos să aibă și un preț corespunzător, dar dacă nu vi-l permiteți, cele de 21 de inci costă cam pe jumătate (depinde de ce alegeți). Designul e același indiferent de diagonală și am văzut modele mult mai mici dacă vreți să economisiți bani. Prefer monitoare mari deoarece se apropie ca și dimensiune de un televizor, deci filmele se văd mult mai bine pe un ecran mare. Majoritatea modelelor de la acest brand sunt ieftine și bune.

Nu aveți nevoie de un buget prea mare, dar l-aș cumpăra alături de un desktop multimedia ori de gaming. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Perifericul
Perifericul

Diagonala sa de 27 inci e destul de mare iar iluminarea e cu LED pentru a beneficia de un contrast mai bun. Timpul de răspuns e de 5 ms care ajută atunci când vreți o imagine fără blur. Restul caracteristicilor (contrast, unghiuri, aspect imagine, refresh, luminozitate) sunt bune dar nu zic că nu era loc de altele mai bune. O alternativă mai bună era una cu panou IPS în special datorită unghiurilor de vizibilitate mari.

Boxe integrate:Nu Nu e un monitor care să aibă tehnologie 3D, boxe integrate ori tuner TV, dar puteți pune niște boxe externe la PC iar performanțele sunt mult superioare. Cu un kit de montare VESA 100, puteță să-l montați pe perete și astfel veți economisi spațiu pe birou pentru a pune alte periferice. E normal să vină cu HDMI deoarece ecranul e FullHD și prin VGA imaginea e limitată la rezoluție HD. Deci sigurele porturi sau intrări video sunt HDMIul și VGAul.

Consumul e destul de redus comparativ cu un televizor și veți observa asta doar la modelele mai noi. e vorba de 23 de W în cazul acestui model și e consumul maxim.

Plusuri: are port HDMI, preț destul de bun pentru o așa diagonală, caracteristici de imagine bune dar se putea și mai bine după părerea mea.
Minusuri: nu are interfață USB.

Philips 273V5LHSB îl recomand celor care vor să aibă o imagine mai mare pentru vizionarea de filme, jocuri și de ce nu și pentru aplicații. Aș alege un monitor mare care s-ar putea pune pe perete deoarece pe birou ar acuma mult loc și un model de 21-24 de inci.

Te-ar mai putea interesa