Philips 273P3QPYEB/00

Philips 273P3QPYEB/00 e un monitr preofesional de 27 de inci care are o rezoluție de 1920 pe 1080 pixeli. Poate fi folosit cu succes la gaming ori sarcini office și are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare pentru un monitor care poate fi considerat ca fiind și economic. DIn păcate nu are tuner, dar are boe și de aceea e foarte bun. Normal că fiind mare se poate monta și pe perete pe un suport.

Poze

E de culoare neagră și vine la un design interesant caracteristic monitoarelor noi de la Philips. Ecranul e de tip LED și asta înseamnă că are un consum mic de curent. Mai exact e de tip W LED, iar acest lucru e caracteristic monitoarelor Philips. WLED e o tehnologie mai bună decât LED și care asigură un consum foarte mic de curent al ecranului, iar din această cauză monitorul consumă undeva la 25-26W.

Din față
Din spate

Specificaţii tehnice

273P3QPYEB e un monitor al anului 2012 care vine cu un ecran mare de 27 inci care are o rezoluție de 1920 pe 1080 pixeli. Din această cauză o să-l puteți folosi cu succes la vizionarea filmelor Blu-ray sau ce ma idoriți să vedeți pe el. Pe partea de porturi are HDMI, Display Port, USB și altele. Deci, puteți conecta numeroase tipuri de dispozitive la el cum ar fi laptopuri, camere video ori căști.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul e unul foarte bun deoarece nu e mare, iar dacă ne punem să analizăm raportul dintre preț și calitate atunci vedem că e unul foarte bun; corespunde multor certificări și asta ne demonstrează că e un aparat care o fost testat; e performant la afișarea imaginii deoarece are o rezoluție mare și un timp de răspuns bun.
Contra: nimic.

Concluzie

La începutul articolului am zis că e un monitor business, dar cred că cel ma icorect ar fi să-i spun monitor premium. Vine cu un ecran mare de 27 de inci și nu trebuie să vă bateți prea mult capul cu privire la setarea lui deoarece e setat bine din fabrică. Pentru a vă face mai bine o părere despre acest periferic vă recomand preview-ul de alături care poate fi considerat ca fiind un review video foarte bun.

Te-ar mai putea interesa