Philips 273P3LPHES

Cei de la Philips au mai lansat un monitor de 27 inci – monitorul LED Philips 273P3LPHES. Iar, acesta impresionează prin ecranul wide cu suport Full HD și multitudinea de tipuri de conexiuni disponibile. Îmi place la acest monitor 273P3LPHES că e argintiu și că oferă facilități cum ar fi boxe și lock-ul Kensington.

Raportul dintre preț și calitate e bun deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar caracteristicile sale sunt de nota 10. În sprijinul afirmării calității vine și garanția de 3 ani care în funcție de magazin poate fi extinsă la mai mulți ani. Despre fiabilitatea lui 273P3LPHES pot spune că monitoarele și televizoarele de la acest producător s-au dovedit foarte fiabile pe parcursul timpului.

Poze

Din față
Conexiunile disponibile

Specificaţii tehnice

273P3LPHES are un ecran mare de 27 țoli care ar fi ideal pentru un arhitect în devenire sau pentru cei care adoră să urmărească filmele la cea mai bună calitate. În sprijinul afișării imaginii la cea mai bună calitate vine ecranul cu tehnologie LED, timpul de răspuns de 3,5 milisecunde, rezoluția de 1920 pe 1080 pixeli și unghiurile de vizibilitate destul de bune.

Stă bine pe partea de conexiuni deoarece are DVI, HDMI și VGA. Astfel, boxele din dotare nu sunt degeaba deoarece porturile digitale pot transmite și sunet pe același cablu. Are chiar și USB-uri, iar dacă nu mai aveți astfel de porturi libere la PC atunci cele 3 de la monitor cred că vă vor fi de folos.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine așa pe argintiu, are boxe, iar portul HDMI va transmite sunet și imagine de cea mai bună calitate posibilă pe 273P3LPHES. E ideal pentru proiectare, urmărit filme de orice calitate și jocuri. Timpul cu care imaginea răspunde e și el unul foarte bun, aș putea spune că exemplar.
Contra: nu are DisplayPort. Acest port e unul relativ nou fiind prezent alături de alte porturi digitale (HDMI și DVI) pe plăcile video apărute de curând.

Concluzie

Philips 273P3LPHES are un panel TFT-LCD care vă va garanta o imagine da calitate superioară la un preț rezonabil, iar alături găsiți un clip de prezentare foarte bine realizat și vă recomand să aruncați un ochi asupra acestui preview.

Te-ar mai putea interesa