Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Philips 273G3DHSB

Dacă aveţi un buget mai mult decât generos şi nu doriţi un TV, recomandarea mea ar fi un monitor LED 3D Philips 273G3DHSB care după cum vedeţi e unul de 27 de inch şi are tehnologie de conversie 2D->3D. Există două variante, iar acesta e cel pe negru după cum se poate observa și la sfârșitul codului (B). Astfel puteţi viziona orice film în format 3D chiar dacă e 2D sau să jucaţi jocuri 3D. Pentru un astfel de model aveţi nevoie de ochelari speciali, iar datorită celor două HDMI-uri, poate fi conectat atât la PC cât şi la un player media/consolă etc. Nu sunt prea multe modele ca acesta în special de la acest producător, motiv pentru care alternativa la acesta ar fi 273E3LHSB. Dar nu vă opreşte nimeni să-l folosiţi ca unul clasic adică fără conversie 3D. 273G3DHSB are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Aşa arată

Ochelari 3D

Specificații tehnice

Display-ul acestuia e unul TFT LCD cu iluminare W-LED deci luminozitatea sa va fi ceva mai mare decât la cele obișnuite. Rezoluți acestuia e una Full HD și la o frecvență de 60 Hz în mod 2D și de 120 de Hz în mod 3D. Restul caracteristicilor sunt cam așa: timp de răspuns de 5 ms, diagonală de 27 de inci, contrast dinamic de 20 milioane la 1, contrast tipic de 1000 la 1, luminozitate de 300 cd/mp (care e puțin peste medie și deci e recomandat să-l folosiți în camere mai luminoase) și unghiuri de vizibilitate de 170 respectiv 160 de grade. Ca și standarde acesta are: BSMI, FCC, SASO, CE, GOST, PSB, SEMKO și TUV-ERGO. Chiar dacă e la fel de mare cât un TV, nu are tuner TV sau boxe.

Pe partea de conectivitate monitorul Philips 273G3DHSB are două HDMIuri și un VGA. Cca și caracteristici speciale are imagine 3D, SmartImage, Tridef 3D și 3D Max 120Hz. Consumul său poate să ajungă undeva la 25 de W care mi se pare un consum foarte mic pentru un monitor așa de mare.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: blocare Kensington, consum mic, destul de ușor, preț acceptabil pentru conversie din 2D în 3D și ecran de 27 de inci.

Minusuri: nu se adresează celor care nu doresc un model cu ecran prea luminos.

Concluzie

Monitorul LED 3D Philips 273G3DHSB e recomandarea mea de la acest producător pentru cei ce vor mai mult decât un monitor iar pentru a vă face o idee despre cum arată pe negru sau alb, puteți viziona clipul de mai jos:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu