Philips 273E3QHSB, monitor de 27 inci

Dacă ești în căutarea unui monitor mare de 27 inci (68.58 centimetri) atunci acest Philips 273E3QHSB ar fi cea mai bună variantă din perspectiva mea. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare, iar principalele sale atuuri ar fi rezoluție Full HD, porturile digitale, boxele integrate, consumul redus de curent și posibilitatea montării sale pe un perete.

Aspect

E un model negru cu ecran LED ceea ce presupune consum redus și luminozitate mare. Ecranul având apropape 69 centimetri ar fi bine să montați monitorul pe un suport, iar acest lucru e posibil prin intermediul Vesa 100×100.

Monitorul
Monitorul

Caracteristici tehnice

Monitorul 273E3QHSB vine cu un ecran lat de 16:9 a cărui diagonală e de 27 inci, iar rezoluția e de 1920×1080 pixeli. Puteți să-l conectați la majoritatea tipurilor de PC-uri deoarece are atât porturi de tip analog cât și de tip digital. Timpul de răspuns de 6ms e unul bun, dar totuși dacă sunteți pasionat peste măsură de jocuri atunci ar trebui să vă orientați înspre ceva cu un refresh superior și cu mai puține milisecunde.

Păreri pro şi contra

Apreciez la acest model claritatea imaginii, multitudinea de certificări, prețul deloc exagerat și porturile. Claritatea imaginii e datorată tehnologiei LED, rezoluției și altor factori de la Philips cum ar f imateriale de calitate superioară utilizați la construcția monitorului. Poate că unora li se pare că prețul e mare, dar nu e așa pentru un monitor comercial cu cea ma mare diagonală de pe piață (există și monitoare de 29 inci, dar alea nu le prea găsești în comerț deoarece sunt prea puțin interesați de ele).
Era interesant dacă avea IPS, dar atunci prețul ar fi urcat cu cel puțin 600 lei și atunci cred că nu ni l-am fi permis. Așa are doar un AMVA panel (din categoria VA) destul de bun în opinia mea, iar acest lucru poate fi văzut din preview-ul de la final.

Concluzie

Dacă ești interesat de un monitor bun cu ecran mare și consum de circa 25W atunci acesta ar trebuie să fie primul pe lista ta de cumpărături. E foarte bine că are HDMI deoarece așa poți vedea ce ai filmat pe o cameră video fără să te stresezi cu 1000 de cabluri. Asta deoarece HDMI-ul are capabilitatea de a transmite digital sunet și video.

Te-ar mai putea interesa