Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Philips 26PFL3606H/58

Televizorul LCD Philips 26PFL3606H/58 e pentru cei care vor un TV ieftin similar lui 26PFL3405/12. L-ar recomanda ecranul mediu ca mărime, tunerul HD, playerul multimedia, aspectul reușit și prețul mic. (Nu are ecran LED, suport 3D și nici suport complet pentru Full HD). Are un preț bun Vezi prețul special de azi și e unul foarte bun în opinia mea.

Poze

Din faţă

Legat la Player

Specificaţii tehnice

Philips 26PFL3606H/58 e un model nou de televizor de la Philips, dar din păcate are doar ecran LCD. Iar, sunetul e reprezentat de două difuzoare de 3W fiecare și trebuie știut că (sunetul) are Incredible Surround, Sunet Clar și Echilibrarea automată a sunetului care sunt niște caracteristici superioare de sunet.
Ecranul are o diagonală de 26 de țoli și asta înseamnă 66 centimetri. Alte detalii tehnice legate de display are fi luminozitatea de 400 candele, timpul de răspuns de milisecunde, contrastul de 100 mii la 1 și calitatea imaginii care e HD (datorită rezoluției de 1366 pe 768 pixeli). Ca orice TV de ultimă generație și acesta are tuner TV digital (DVB-C), dar și T (DVB-T). Tunerul DVB C e pentru vizionarea posturilor TV HD (de înaltă definiție). Pe partea de conectivitate are minijack pentru căști, port HDMI, USB, Scart, D-Sub și altele. Pe USB are și un player multimedia care poate reda mp3-uri și poze în format jpeg. Greutatea televizorului e de circa 7 kilograme, iar ca niște caracteristici mai speciale ar fi faptul că are HDMI cu EasyLink și suportă semnal de 1920 pe 1080 pixeli la 60 herți de la un calculator.

Păreri pro şi contra

Pro: costă puțin, are tuner digital, player multimedia capabil, HDMI și arată bine.
Contra: nu are suport 1080p (oarecum are), iar ecranul nu e LED.

Preţuri (cel mai mic preţ)

1099 lei zic că e un preț bun deoarece Philips e o firmă de nota 10. 26PFL3405/12 ar fi un televizor de luat în considerare pentru cei care vor un televizor cu ecran LED. Ecranele LED consumă mai puțin curent, au o luminozitate ceva mai bună, dar și o imagine puțin clară spre deosebire de LCD-uri.

Concluzie

TV-ul LCD 26PFL3606H/58 e pentru acele persoane care vor un televizor ieftin și capabil. Nu are dotări pentru cei cu fițe cum ar fi conexiuni de rețea, suport pentru aplicații, conversie 2D în 3D și nici o rată de reîmprospătare foarte mare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu