Philips 26PFL3405/12

Un televizor LED care îmi place este acest televizor LED Philips 26PFL3405/12 de 66 centimetri. Costă puțin deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi » şi este la ofertă. Poate concura la capitolul calitate cu multe televizoare scumpe cum ar fi cele de la Sony ori Samsung. O alternativă cu o diagonală ceva mai mare şi acelaşi preţ ar fi un Philips 32PFL3605/12. Multă lume l-a cumpărat datorită faptului că are ecran LED, că e HD, are HDMI și datorită faptului că e făcut de Philips.

Păreri pro şi contra

Pro: este un TV LED ieftin, este Philips, e cu imagine HD şi are HDMI.
Contra: ecranul este cam mic şi nu este Full HD.

Poze

Din faţă
Legat la Player

Specificaţii tehnice

Acest televizor LED Philips 26PFL3405/12 este unul cu tehnologie LED şi are o ieşire de sunet de 2 x 5W RMS de tip Smart Sound Incredible Surround şi NICAM stereo. Pe partea video are un ecran de 66 centimetri de tip WXGA+ TFT iluminat LED. Timpul de răspuns este de 8 milisecunde, calitatea imaginii este HD, contrastul dinamic este de 150 de mii la 1, rezoluţia e 1366 pe 768, iar aspectul imaginii este 16 pe 9. Pe partea de conexiuni stă bine şi are inclusiv D-sub, SCART şi HDMI. Nu știu dacă o să folosiți vreodată conexiunea HDMI, dar vă va fi de folos la conectarea unei console sau a unui aparat foto ori de filmat.

Concluzie

Acest televizor LED Philips 26PFL3405/12 este unul destul de bun şi este recomandat pentru camere mici. Deşi ecranul est cam mic, eu l-aş recomanda deoarece este un televizor LED şi despre tehnologia cu leduri am doar cuvinte de laudă. Ar fi un TV foarte bun pentru cei care nu vor televizoare super dotate cu Internet, wireless sau alte tehnologii inutile lor și vor un TV simplu dar util. Nu are meniuri stufoase și de aceea e simplu de folosit de către copii și cei mai în vârstă.

5 comentarii la „Philips 26PFL3405/12”

  1. Il recomanda pretul, dar nu arata prea bine. Designul este de nota 4, dar eu tot l-am cumparat deoarece este cu LED si e ieftin si un cunoscut il avea de cateva luni si nu s-a plans de el.

  2. Mine nu mi se pare că Philips 26PFL3405/12 nu ar arăta prea bine. Designul este unul specific televizoarelor celor de la Philips.

  3. Daca e sa comparam un Philips 26PFL3405/12 cu un LG si un Samsung atunci am vedea ca designul celor de la Philips lasa de dorit cand vine vorba de televizoare, dar adevarul e ca si pretul e mai mic decat la LG ori Samsung.
    Ce alte minusuri sau plusuri ar fi pentru 26PFL3405/12 ?

  4. E un TV numai bun, dar ca neajunsuri ar fi lipsa playerului multimedia şi a unui tuner digital, dar hai să fim serioşi deoarece acestea sunt inutile în marea majoritate a cazurilor.
    Un alt plus ar fi conexiunea Easylink care dă posibilitatea ca cu o singură telecomandă să puteţi controla mai multe dispozitive Philips conectate la HDMI.

  5. Salutare. Mi-am achizitionat recent si eu acest TV dar am o mica problema legat de USB. Cand il introduc pentru a viziona un film imi da un text prin care imi spune ca formatul video si audio nu sunt recunoscute. Ce pot sa fac?

Lasă un comentariu