Philips 26PFL2908, TV LED

Philips a lansat o nouă serie de televizoare smart LED – PFL2908 – din care face parte și Philips 26PFL2908. Acesta se poate lăuda cu un ecran care suportă rezoluție HD, player inteligent, tuner DVB C, HDMI și o diagonală de 6 centimetri. nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primești un aparat foarte bun, nu doar ieftin.
Ar fi o soluție numai bună pentru cineva cu o cameră mică deoarece dacă ai o cameră mică și un televizor mult prea mare atunci riști să-ți strici ochii, dar cu așa ceva e numai bine.

Aspect

Designul e unul unic, iar faptul că rezoluție e de doar 1366 pe 768 pixeli nu e un impediment deoarece diagonala ecranului e una mică de 26 inci. Se poate monta pe perete prin intermediul unui suport TV de perete Hama 83767, și în acest fel o să aveți mai mult loc în cameră.

TV-ul
TV-ul

Caracteristici tehnice

26PFL2908 e un televizor foarte bun pentru filme HD deoarece are un ecran nativ 720p. Se poate utiliza drept monitor extern pentru un laptop, dar în scopul de a vedea un film. Astfel, la un laptop poate fi conectat prin VGA sau HDMI, dar trebuie să subliniez că doar pentru a vedea filme. Dacă se folosește portul HDMI atunci prin acesta se va transfera și sunetul, iar dacă nu atunci va trebui să folosiți un sistem extern de sunet.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu player intern capabil de a reda o multitudine de fișiere media (acest lucru depinde și de firmware); poate fi conectat la un laptop ori PC; are PMR 100 care e un refresh rate, dacă pot spune așa, ridicat prin soft; imaginea e destul de calitativă mulțumită faptului că are incorporate tehnologii de îmbunătățire și LED-uri; greutatea e una scăzută de 5 kilograme; consumul de curent e foarte mic; contrastul dinamic e unul de 100.000 la unu; e capabil de a reda posturi HD (de înaltă definiție) deoarece are tunerele necesare.
Contra: rezoluția nu e Full HD, însă la această diagonală nu prea mai contează.

Concluzie

Philips e un brand de top c\nd vine vorba de televizoare, iar dacă te interesează un televizor ieftin atunci nu trebuie să alegi firme noname deoarece și Philips s-a decis să pună pe piață modele accesibile ca preț, dar de o calitate superioară. Fiabilitatea e una crescută, lucru la acre are o contribuție garanția de 2 ani, extensibilă la 4.

Te-ar mai putea interesa