Philips 24PHH4109, televizor LED de 61 cm

Televizorul LED Philips 24PHH4109 e perfect pentru cei care nu sunt interesați să aibă un televizor foarte mare, ci mai degrabă unul compact și util. Ca și dotări speciale are: Digital CrystalClear, iluminare LED, 100 Hz, redare media prin USB, intrare PC și două porturi HDMI cu easyLink. Imaginea e clară datorită ratei de refresh de 100 Hz, iar la televizoarele simple nu prea veți găsi una mai bună. Această caracteristică de imagine reduce blurul și e mai importantă această caracteristică pentru vor claritate mai presus de dotări. Multe televizoare mici au puține dotări și pentru cei care vor un plus de funcții, pot alege un Smart TV ori un gadget suplimentar (media player extern).

Prețul său mi se pare destul de bun pentru cât de mare e și nu cred că există multe alternative mai bune în acest preț. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

TV-ul
TV-ul

Pe partea de imagine are iluminare LED, imagine HD, 100 Hz, aspect lat, luminozitate de 250 cd/mp etc. Acestea sunt caracteristici bune pentru un televizor de 61 cm/24 inci. Dacă nu vă place că e prea mare, puteți opta pentru un monitor TV. E cam același lucru doar că nu aveți redare USB și 100 Hz la toate.

Difuzoarele sunt decente pentru un televizor așa de mic, iar pentru un plus de sonorizare, un sistem audio extern ar fi soluția. Poate recepționa posturi TV la calitate HD și redare filme prin USB (e nevoie de un stick USB sau de un HDD extern). Mai simplu, e să conectați un laptop dacă aveți unul sau un desktop.

Nu are multe USBuri, dar nici nu are nevoie mai multe. Puteți conecta atât o consolă cât și un player extern la acesta datorită celor două HDMI-uri. Caracteristicile sale speciale le-am menționat sus.

Plusuri: toate acele caracteristici speciale, arată bine, e fiabil, tuner TV decent și ecran decent ca și dimensiune.
Minusuri: nu prea sunt.

Philips 24PHH4109 e un televizor destul de bun pentru un dormitor sau oricare altă cameră mai mică. Pentru o sufragerie mai mare, vă recomand un televizor de cel puțin 80 cm și o imagine 1080p ar fi binevenită.

Te-ar mai putea interesa