Philips 24PFT4022/12, televizor FullHD cu funcție monitor

Televizorul LED de 60 cm numit Philips 24PFT4022/12 poate fi instalat în orice cameră deoarece e mic și calitatea imaginii e superioară. Are un consum foarte mic de energie și ar trebui să vă uitați atunci când alegeți un televizor pentru unele pot avea chiar și de două ori mai mare decât a modelului prezentat. Are un design elegant și se poate observa că stativul de masă se află în spate, deci televizorul stă precum o ramă digitală. Dacă doriți să ajutați ecranul pentru o vizibilitate mai bună, singura opțiune o reprezintă un suport pentru perete (VESA 75 x 75).

Există și o variantă de 56 cm, dar diferența de preț e atât de mică încât mai bine optați pentru acesta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acesta a fost lansat anul acesta alături de o variantă puțin mai mică. Sistemul audio e unul avansat și nu cred că veți da volumul chiar spre maxim că doar nu veți pune un așa televizor în sufragerie. Sunt incorporate tehnologii care îmbunătățesc experiența de vizionare, dar nu se compară cu cele de la televizoarele Smart mai mari.

Oferă și câteva moduri cu care puteți extinde imaginea unui film: nescalat, 4:3 și 16:9. Playerul multimedia integrat poate fi folosit pentru a înregistra și pune pe pauză o emisiune, film sau un serial favorit. Astfel, nu veți pierde nici un moment și e nevoie de un mediu de stocare extern pentru acest player.

Păreri pro și contra

Din poza de prezentare, chiar nu poți să-ți dai seama ce fel de stativ are, de aceea am ales prezentarea de la final. Nu puteți să-i reproșați ceva în acest preț și trebuie luat în calcul că e oferit de un brand destul de popular. Chiar și brandurile cunoscute oferă soluții accesibile, doar că nu sunt prea numeroase.

Philips 24PFT4022/12 arată foarte bine chiar dacă nu e unul Smart și poate că folosiți un telefon sau o tabletă pentru a accesa conținutul web. dacă-l veți folosi ca monitor pentru că are această funcție, chiar nu mai are importantă dacă televizorul are software mai avansat.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Philips 24PFT4022/12, televizor FullHD cu funcție monitor”

  1. Doresc sa achizitionez acest tv , dar ma intereseaza daca in momentul instalarii canalelor digitale acest model de tv imi permite sa aleg grila celor de la UPC sau DIGI?
    Va multumesc

Comentariile sunt închise.