Philips 24PFS4032/12, televizor alb LED de 61 cm

Multe televizoare de dimensiuni reduse sunt doar HD, ei bine, Philips 24PFS4032/12 e o excepție deoarece are imagine 1080p și un design plăcut. Poate fi montat pe perete dar acesta arată mult mai bine pe o comodă sau o măsuță datorită acelor două piciorușe. Poate fi pus chiar și în sufragerie dacă nu stați prea departe de el. Dimensiunea televizorului se alege în funcție de distanța de la care îl priviți dar și de cameră. Acum, depinde și de cât sunteți dispuși să cheltuiți pe un televizor sau poate vă doriți mai multe.

Prețul e corect pentru ce oferă, nu trebuie să neglijăm că a fost lansat anul acesta și brandul e unul experimentat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Philips 24PFS4032 12

Poate fi pus în camera copiilor deoarece e mic și performant. Puteți să redați conținut de calitate chiar și de pe un laptop, dacă aveți unul în apropiere și un cablu HDMI (se transmite și sunetul). Orice televizor nou poate fi un bun monitor, în special dacă are imagine 1080p.

Caracteristicile de imagine mi se par de ajuns pentru cât costă: diagonală de 61 cm, ecran LED plat, rezoluție Full HD, luminozitate de 280 cd/m² și tehnologie de imagine Digital Crystal Clear (mărește claritatea).

Ca și caracteristici speciale, un astfel de televizor oferă următoarele: update la firmware prin USB, funcție de înregistrare prin USB (e nevoie de stick) +pauză TV, teletext, autozoom, superzoom.

Păreri pro și contra

Cu siguranță, îl vreți pentru că e alb și se asortează perfect cu camera preferată. Există și un model pe negru dacă vreți unul pentru persoana iubită. Culoarea nu are mare relevanță dar poate da un plus de lumină și eleganță camerei. faceți o alegere bună deoarece are un indicator de imagine Picture Performance Index de 200.

Philips 24PFS4032/12 e unul dintre puținele modele de 61 cm cu o imagine atât de bună și care arată și bine. Cred că finisajul alb lucios e principalul motiv pentru care ați dori acest model și nu altul, iar pentru că e oferit de un brand atât de popular, chiar nu aveți de ce să îndoiți de fiabilitatea sa.

Te-ar mai putea interesa