Philips 24PFL3507H/12

Televizorul LED Philips 24PFL3507H/12 e unul de 61 cm și destul de funcțional. Nu sunt mulți producător care oferă televizoare așa mici dar cu siguranță veți aprecia cele trei HDMIuri, redare media USB, claritate – 100 Hz PMR și e un Smart TV. Probabil că e cel mai ieftin Smart TV de pe piață dar nu se poate compara cu cele scumpe care vine cu mai multe servicii. Puteți viziona conținutul multimedia de pe Youtube sau prin USB. E bine că vine cu două porturi USB deoarece are doar Wireless Ready (necesită adaptor USB special). Vine și cu DLNA, care vă poate ajuta să vizionați filme de pe laptop, smartphone sau tabletă. 24PFL3507H/12 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Montat pe perete
Suportul

Ecranul acestui Smart TV măsoară 61 cm adică 26 inci. Nu un ecran mare deci e numai bun pentru dormitor sau bucătărie, dar și alte camere mai mici. Sunetul e clar și puternic deoarece are difuzoare de 10W și tehnologii audio noi. Luminozitate ecranului e suficientă pentru mărimea ecranului – 250 cd/mp. Rezoluția Full HD e un plus pentru un astfel de model și după cum știți nu sunt multe ca acesta. Poate fi folosit ca monitor pentru desktop sau consolă, deci pentru filme sau jocuri.

Tunerul TV vin cu intrare AV și poate recepționa și posturi HD (DVB-C/T). Playerul multimedia integrat are diverse funcții (redare media: foto, audio și video). Prin intermediul USBului puteți avea internet wireless (adaptor) dar și să faceți upgrade la firmware. Porturile sale sunt: LAN, VGA, USB 2.0 x2, Scart, trei HDMIuri etc. Are chiar și ieșire pentru căști care e utilă atunci când nu doriți să deranjați. Consumul de energie e de 25W care e foarte bun, dar e normal să fie așa pentru că e vorba de un LED de 26 inci.

Caracteristicile sale speciale nu sunt multe deoarece e un TV ieftin dar cu siguranță nu veți regreta alegerea făcută.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: Smart TV de dimensiuni mici, consum mic, imagine Full HD la un ecran de 61 cm, redă filme de pe medii de stocare cu interfață USB dar și altele.
Minusuri: putea fi mai accesibil deoarece

Acest Philips 24PFL3507H/12 e recomandarea mea pentru cei care vor un televizor „inteligent” și nu ar dori ceva mare și prea sofisticat. Alternative nu prea sunt, doar dacă vreți un model simplu fără redare USB sau internet.

Te-ar mai putea interesa