Philips 24PFL3108H, televizor LED de 61 cm

Philips 24PFL3108H e unul dintre cele mai ieftine modele de 61 cm, însă există un televizor ceva mai scump care parcă merită mai mult decât acesta deoarece are 2 HDMIuri. Ambele au player multimedia integrat, dar tot nu se compară cu unul extern care poate suporta mai multe formate media și tipuri de fișiere. Pentru cei care au o tabletă, un laptop sau un PC, e bine să alegeți cablul HDMI deoarece calitatea imaginii nu e aceeași prin VGA, dar nici sunetul nu e transmit ci e redat de tabletă, PC ori laptop. Dacă nu vă plac televizoarele Smart pentru că sunt prea complexe, există astfel de modele care pot fi de folos. Arată destul de bine și pot fi utile.

Nu e chiar ieftin precum un monitor dar nu uitați că e un televizor până la urmă pe care puteți viziona posturi TV. Chiar dacă există monitoare/TV, nu toate sunt așa de reușite. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

TV-ul
TV-ul

A fost lansat anul trecut dar tot mi se pare o alegere bună în acest preț. Are difuzoare de 4W, tehnologii audio și video decente, 100 Hz, imagine 768p și altele. Nu oferă nimic special dar o rată de refresh de cel puțin 100Hz e perfectă. Nu toate monitoarele o au, iar anul viitor s-ar putea fi ceva mai mare (ca și dotare standard).

Tunerul TV e de tip DVB-T/C cum e la majoritatea și a cam devenit standard. Are porturi destule dar nu foarte multe, doar televizoarele Smart au mai multe. În pachet e inclusă telecomanda clasică și cam atât. Pentru cei care folosesc cele menționate mai sus pentru redare media, au nevoie de un cablu HDMI. Are caracteristici speciale puține și probabil că nici nu căutați altele: teletext 1000 pagini și EPD 8 zile.

Plusuri: e compact, are VGA + HDMI, redare USB, 100 Hz, are Digital CrystalClear imagine clară și detaliată.
Minusuri: nu are multe caracteristici speciale.

Philips 24PFL3108H e un model cu imagine HD, dar nici nu prea veți găsi unul cu imagine 1080p la un așa preț. În general, televizoarele de peste 80 cm au imagine FullHD însă nu toți se uită la conținut video superior.

Te-ar mai putea interesa