Philips 248X3LFHSB/00

Monitorul LED Philips 248X3LFHSB/00 e unul de tip premium datorită design-ului și caracteristicilor sale. Chiar dacă nu are panou IPS, unghiurile sunt ok iar timpul de răspuns foarte mic sugerează că se adresează celor pasionați de jocuri. Singurul lucru care nu-mi place la acesta e acel albastru deschis, însă un albastru mai închis la culoare era bine venit. Îmi place piciorul deoarece e mic, subțire și nu e negru (majoritatea monitoarelor vin cu picioare asemănătoare și pe culoarea neagră). E un monitor diferit față de ce ați văzut până acum, doar din punct de vedere al designului. 248X3LFHSB/00 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Din față

Specificații tehnice

Chiar dacă 248X3LFHSB nu e un monitor 3D, e un LED foarte bun deoarece puteți juca jocurile favorite pe el, viziona filme pline de detalii și are un consum de curent mic. Ecranul are o diagonală de 23.6 inci care reprezintă circa 60 cm (ca să vă faceți o idee). E aproape cât un televizor mai mic, însă are rezoluție Full HD dar și alte caracteristici foarte bune, cum ar fi: luminozitate de 300 cd/mp, contrast de 20 milioane la 1, unghiuri de 170 și 160 de grade și aspect wide.

Nu poate fi folosit ca și un televizor deoarece îi lipsesc tunerul TV și boxele incorporate (puteți opta pentru boxe externe și un tuner TV pentru PC). Cu siguranță va da un plus de eleganță biroului și adresează celor care au o cameră luminoasă deoarece ecranul e destul de luminos.

Având în vedere că vine cu două intrări HDMI, se poate conecta atât un PC cât și o consolă la acesta. Dar să nu uităm și de intrare VGA care e și ea utilă în caz că aveți un PC  de tip office sau mai vechi. Consumul e foarte redus deoarece e un LED și e vorba de doar 16W. E un consum foarte bun pentru 23 de inci iar greutatea sa e de numai 5.1 kilograme.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: design elegant pe o culoare care iasă ușor în evidență, piciorul are o formă interesantă, ideal pentru gaming și filme.

Minusuri: nu e accesibil.

Concluzie

Acest Philips 248X3LFHSB/00 poate fi următorul vostru monitor iar alternative sunt suficiente fie de la acest producător fie de la alții. Jos am pus un clip cu un model interesant care are caracteristici similare (doar culoarea diferă) și se pot observa unghiurile de vizibilitate. Acele unghiuri depind și de luminozitatea setată:

Te-ar mai putea interesa