Philips 248C3LHSW

Acest monitor LED Philips 248C3LHSW este unul foarte elegant şi face parte din gama Moda. Există variante şi pe alte culori: albastru şi negru (cum e 248C3LHSB). Dar specificaţiile sunt aceleaşi în special dacă e vorba de un model de 23.6 de inci. Îl putem considera ca fiind un monitor dedicat gaming-ului în special datorită rezoluţiei Full HD, HDMI-urilor şi a timpului răspuns de 2 ms. Deci poate fi conectat la mai multe aparate (consolă, desktop PC sau mai ştiu eu ce). Nu se adresează celor care nu suportă lumina puternică şi spun astas deoarece e iluminat cu tehnologie W-LED. În rest vine cu specificaţii de luat în considerare în special dacă aveţi nevoie de ele. Design-ul e unul foarte elegant pe culoarea albă, atât pe faţă cât şi pe spate. 248C3LHSW are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Aşa arată pe alb
Din spate

Specificații tehnice

Displayul său este unul TFT-LCD şi iluminat cu tehnologie W-LED (oferă imagini mai luminoase). Are următoarele caracteristici: diagonală de 24 inci cu spaţiu vizibil de 23.6 inci, timp de răspuns de 2 ms, rezoluţie de 1920 cu 1080 pixeli, aspect 16 pe 9 (wide), unghi de vizibilitate de 170 grade respectiv 160 grade (ca la restul monitoarelor), luminozitate de 300 cd/mp etc. Aceste specificaţii îl fac numai bun pentru gaming sau vizionat filme. Având în vedere iluminarea ridicată, recomand să-l folosiţi în spaţii luminoase iar pentru spaţiile mai întunecoase, cu luminozitate scăzută pentru a nu vă orbi. Monitorul are şi următoarele standarde: WEEE, Energy Star 5.0, FCC, BSMI dar şi altel.

Philips 248C3LHSW nu are montare VESA (pe perete), tuner TV sau boxe integrate dar vine cu două porturi HDMI şi un VGA. Având în vedere că e iluminat cu tehnologie LED: contrastul dinamic e de 20 de milioane la 1 iar consumul e de 16.6 W. Acestea sunt o parte din caracteristicile speciale ale acestor tipuri de monitoare.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: Philips 248C3LHSW e portabil cu sau fără suport (cu suport cântăreşte4.5 kilograme), SmartImage cu diferite presetări, SmartKolor, securitate Kensington, arată impecabil (în special că are un finisaj lucios), conectivitate superioară (are două HDMIuri), consum mic şi dedicat gamingului.

Minusuri: putea fi mai accesibil.

Concluzie

Monitorul LED Philips 248C3LHSW e recomandarea mea pentru cei care vor un model cu iluminare ridicată (ideal pentru a fi folosit în spaţii luminoase) şi imagini foarte clare. Jos puteţi viziona prezentarea acestui monitor alături de unul pe albastru:

Lasă un comentariu