Philips 248C3LHSB

Dacă vrei un monitor bun atunci Moda 248C3LHSB este un monitor LED Philips foarte bun de 23,6 cinci care e dotat cu ecran LED, rezoluţie Full HD şi special pentru gaming – un timp de răspuns de două milisecunde. Aspectul exterior e plăcut fiind pe un negru lucios (oarecum similar lui 247E3LSU), iar având un preţ bun Vezi prețul special de azi » se poate spune că are un raport dintre preţ şi calitate şi preţ foarte bun. Fiabilitatea lui Philips 248C3LHSB e oarecum susţinută de garanţia de 3 ani expandabilă contra cost la 5 ani. Pentru a vă face mai bine o părere despre cum arată am pus două imagini, iar la final e un clip care demonstrează de ce monitorului i se zice Moda – deoarece arată foarte bine.

Poze

Cutia monitorului
Asamblat

Specificaţii tehnice

Philips 248C3LHSB e un monitor briliant care are aproape 24 inci şi având o rezoluţie de 1920 pe 1080 pixeli înseamnă că o să puteţi viziona filme la calitate Blu-ray fără vreo problemă. Dacă aveţi un laptop cu ecran mic atunci o să-l puteţi conecta la monitor folosind unul din porturile HDMI ori D-Sub. Despre energia consumată se poate spune că e impresionant de mică pentru un ecran aşa de mare. Astfel, 248C3LHSB consumă doar 17W ceea ce e foarte puţin.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, consumul de curent e impresionant de mic, are multe porturi (atât de tip analog, cât şi digital), e produs de un brand recunoscut pentru calitatea produselor şi are o garanţie care poate fi mărită la 5 ani. Alt plus ar fi imaginea fluentă şi unghiurile de vizibilitate bune. Contra: preţul e cam mare şi producătorul nu specifică dacă ecranul e TN ori IPS. Un alt minus ar fi lipsa suportului pentru montarea aparatului pe perete.

Concluzie

248C3LHSB e un periferic care corespunde multor certificări aşa încât dumneavoastră să fiţi siguri că aveţi ceva de calitate şi testat care să corespundă unor standarde calitative. E de recomandat acelor persoane care vor să-l folosească pentru jocuri ori pentru sarcini nesolicitante. E bun în jocuri datorită timpului de răspuns foarte mic de două milisecunde (majoritatea monitoarelor au 5ms GTG, dar acesta are de două ori mai puţin garantând o imagine foarte cursivă şi fără laguri).

P.S.: Având port Kensington, magazinele îl pot lega aşa încât să nu poată fi furat. Această facilitate nu are vreo utilitate utilizatorului final deoarece nu cred că cineva îşi leagă monitorul de birou.

Te-ar mai putea interesa