Philips 247E3LSU2

Philips 247E3LSU2 vine ca o alternativă la 227E3LSU și are un preţ bun Vezi prețul special de azi » deoarece ecranul are 24 inci, consumul de curent e mic, iar calitatea imaginii e superioară altor modele similare. Modelele de la Philips au WLED, adică leduri albe, iar acesta e motivul principal pentru care luminozitatea e mai mare, iar consumul de curent mia mic. Normal că luminozitatea e reglabilă și dacă aveți ochi mai sensibil atunci puteți scădea din luminozitate.

Poze

Modelul de față arată ca și în pozele de alături, iar la final e un preview la un model similar din care puteți vedea calitatea construcției monitoarelor Philips. Diagonala perifericului e de 23,6 inci, deci e de aproape 24 inci. Dimensiunea ecranului nu trebuie să vă preocupe deoarece consumul de curent e mic fiind de circa 17W, deci foarte puțin.

Philips 247E3LSU 1
Din faţă
Philips 247E3LSU 2
Cum se prezintă din lateral

Specificaţii tehnice

Modelul 247E3LSU2 are un ecran de 23,6 care e realizat din WLED. Rezoluția de 1920 pe 1080 pixeli o să vă ajute să vizionați filme Full HD, iar timpul de răspuns de 5 milisecunde va face ca jocurile să ruleze cât mai fluent posibil. Din păcate nu are tuner TV sau difuzoare, dar are porturi DVI și VGA care vor ajuta la conectarea oricărui tip de PC fără probleme. Astfel, o să puteți conecta un laptop care are port VGA și să urmăriți filmele de pe laptop.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e foarte bun în opinia mea; corespunde unui număr impresionant de standarde, iar acest lucru nu demonstrează că perifericul a fost testat înainte de a fi pus în comerț; garanția standard e de 2 ani, dar poate fi mărită la 3 ori 4 ani pe bani puțini; greutatea sa nu e deloc mare, în cazul în care vă interesează acest aspect.
Contra: nu are HDMI.

Concluzie

Monitorul de față nu doar arată bine, după cum se poate vedea în pozele de sus, ci e și performant în a afișa imagini de bună calitate. Construcția e una reușită, iar pentru a vă convinge de cât de robuste sunt monitoarele Philips vă invit să vizionați preview-ul de alături, dar nu înainte de a preciza faptul că monitorul e și foarte ușor de folosit deoarece e plug and play, iar în majoritatea cazurilor nu trebuie setat.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Philips 247E3LSU2”

Comentariile sunt închise.