Philips 247E3LSU

Un monitor elegant și nou pentru cei pasionați de filme, jocuri și nu numai e acest monitor LED Philips 247E3LSU. Design-ul e destul de reușit și-l găsim și la alte modele de la acest producător, cum ar fi 236V3LSB. Specificațiile tehnice nu diferă mult doar diagonala, iar acest 247E3LSU vine cu intrare VGA și DVI. Deci poate fi folosit doar pe post de monitor pentru PC sau legat la un laptop sau netbook. Pentru un LED are un contrast dinamic destul de mare, e foarte subțire și un consum foarte mic. Cu un contrasta de 20 de milioane la 1 imaginile vor fi foarte clare iar acest lucru îl veți observa în filme și jocuri. Chiar dacă prezintă specificații tehnice foarte bune nu e mult mai scump decât un LCD clasic deoarece tehnologia de fabricație ieftină și mai ecologică (prietenoasă cu mediul înconjurător.). Are un preţ bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din faţă
Din lateral

Specificaţii tehnice

Displayul acestui monitor numit 247E3LSU e unul LED de 24 inci cu spațiu vizibil de 23.6 inci (corespunde pentru circa 67 60 de cm). Acest ecran prezintă și alte caracteristici interesante cum ar fi: rezoluția Full HD, contrast tipic de 1.000 la 1, contrast dinamic de 20 milioane la 1, luminozitate de 300 cd/mp și unghiuri de vizibilitate maximă de 160 respectiv 170 de grade. Nu prezintă prea multe caracteristici speciale dar vine cu EnergyStar 5.0. Pe partea de conectori 247E3LSU are intrările DVI și VGA care sunt bune doar pentru a fi utilizat cu un desktop PC sau ca și un ecran mai mare conectat la un laptop/netbook. Având în vedere că e un model performant dar care nu e și televizor adică să vină cu tuner TV incorporat, boxe integrate sau mai știu eu ce porturi.

Ca și oricare alt monitor LED și acest Philips 247E3LSU are un consum bun de numai 17 W dar e și foarte ușor de transportat deoarece cântărește doar 4.5 kilograme și sub 4 kilograme fără suport. Să nu se înțeleagă că poate fi montat pe un perete deoarece nu are montare VESA.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Plusuri: Philips 247E3LSU arată foarte bine având o suprafață neagră lucioasă cu un contul albastru puțin transparent în partea de jos și un picior subțire, imaginile sunt foarte clare datorită contrastului foarte bun pentru o asemena diagonală, preț acceptabil și consum redus de energie.

Minusuri: nu are montare VESA, care putea fi util în special că suportul nu e unul fix.

Concluzie

Acest monitor LED Philips 247E3LSU e cea mai bună schimbare care o puteți face dacă vreți să renunțați la vechiul monitor LCD sau CRT (în cel mai rău caz).

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Philips 247E3LSU”

Comentariile sunt închise.