Philips 247E3LPHSU

Dacă vă plac monitoarele Philips și nu doriți unul banal, ci mai degrabă unul de 24 de inci, o recomandare e acest monitor LED Philips 247E3LPHSU. E unul de 24 inci, cu rezoluție Full HD și cu două HDMI-uri. Cu siguranță, acesta va de un plus de eleganță biroului pe care doriți să-l poziționați iar dacă aveți o consolă Xbox sau PS3, e numai bun. Datorită rezoluției și tehnologiei LED, nu puteți pune la îndoială calitatea imaginii. Design-ul monitorului e unul cunoscut deoarece poate fi găsit la unele modele de anul trecut. Are un picior rotund și subțire, finisaj negru lucios și ramă puțin albastră (pe margini). Având în vedere dimensiunile sale, nu e un LED care poate fi accesibil pentru oricine. 247E3LPHSU are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din faţă
Din lateral

Specificaţii tehnice

Philips 247E3LPHSU are un ecran generos care măsoară în diagonală 24 de inci, însă spațiul vizibil e de 23.6 inci. Timpul de răspuns de 5 ms e decent deoarece poate fi găsit la majoritatea LEDurilor în acest buget și nu veți avea probleme în jocuri. Acest monitor se potrivește perfect cu un desktop de gaming sau o consolă. Spun asta datorită ieșirilor HDMI și a rezoluției 1080p. Însă, e bun chiar și pentru pasionații de filme Blu-ray. Trebuie să mai adaug faptul că are: un contrast dinamic impresionant (20 milioane la 1), o luminozitate de 300 cd/mp și unghiuri mari. Dacă nu doriți un model cu o luminozitate așa de mare, ar trebui să optați pentru un alt producător deoarece majoritatea monitoarelor de la acest producător sunt așa de luminoase.

Nu e un LED cu tuner TV sau boxe integrate ci unul simplu cu conectivitate HDMI și VGA. Mai precis, are două HDMI-uri ceea ce înseamnă că puteți conecta atât un PC cât și un Xbox 360 la el. Consumul e și el foarte redus datorită iluminării LED – 17 W. Nu necesită drivere pentru conectare deoarece e unul Plug & Play. Prezintă atât securizare Kensington cât și SmartImage lite.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un design elegant, consum redus de energie, o imagine clară și luminoasă.

Minusuri: nu și-l permite oricine.

Concluzie

Acest Philips 247E3LPHSU e un monitor numai bun de pus într-o cameră mai luminoasă și cu siguranță nu veți regreta că ați optat pentru acesta. Am pus un clip cu prezentarea unui model din aceeași serie, pentru a vă face o idee despre design-ul său:

Te-ar mai putea interesa