Philips 247E3LHSU

Acest monitor LED Philips 247E3LHSU e unul foarte elegant și performant. E ideal pentru cei are au nevoie de un model cu două intrări HDMI, adică care au un desktop PC/laptop și eventual o consolă/media player. Din păcate nu are mufă DVI, dar are VGA care e portul ideal pentru cei care nu doresc o calitate mai mare decât HD. Însă, pentru diagonala sa de 23.6 inci, vă recomand să folosiți un cablu HDMI și să aveți o placă video cu acest port. Restul caracteristicilor tehnice scot în evidență faptul că e vorba de un monitor pentru gaming (timp de răspuns de 5 ms, iluminare W-LED) și deci nu doar pentru filme. Îl recomand celor care au o cameră luminoasă (luminozitatea monitorului e destul de mare, dar poate fi ajustată din setările plăcii video). O alternativă mai accesibilă e 206V3LSB care are chiar și DVI. Acest model 247E3LHSU are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din faţă
Cum se prezintă din lateral

Specificaţii tehnice

Display-ul său e unul TFT-LCD însă e iluminat cu tehnologie W-LED. De aceea are și un consum foarte mic și o imagine foarte clară. Diagonala sa e de 23.6 inci și care e echivalentă cu una de circa 60 cm. Ecranul are și un timp de răspuns de 5ms, rezoluție 1080p, contrast dinamic de 20 milioane la 1, luminozitate de 300 cd/mp, aspect wide și unghiuri foarte bune de vizibilitate. Aceste unghiuri largi de vizibilitate (170 respectiv 160 grade) le găsiți la majoritatea modelelor noi și bune. Chiar dacă acest Philips 247E3LHSU nu are Tuner TV incorporat, are boxe incorporate și poate fi instalat pe un perete.

Datorită porturilor VGA și HDMI (sunt două astfel de porturi), e un model care-l recomand în special dacă aveți mai multe pe acasă (laptop, desktop, consolă etc.) Datorită dimensiunilor sale și a rezoluție FullHD, calitatea filmelor va fi una excepțională.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are difuzoare de 1.5 W fiecare, designul său e unul plăcut, are un consum redus, e subțire, ușor de transportat, are securitate Kensington și are ieșire pentru căști.

Minusuri: putea fi mai accesibil.

Concluzie

Nu cred că luminozitatea acestui Philips 247E3LHSU ar putea fi considerată ca fiind un minus, deoarece poate fi setată de la placa video a laptopului/desktopului (gamma și brightness). Jos am pus o prezentarea a unui model care seamănă foarte mult cu acesta ca să vă faceți o idee despre cum arată:

Te-ar mai putea interesa