Philips 246V5LSB, monitor LED cu contrast superior

Philips 246V5LSB e un monitor LED reușit având în vedere caracteristicile oferite de acesta și are un design elegant. Poate fi folosit pentru orice tip de sarcină: filme, office ori jocuri. Bineînțeles, există monitoare cu caracteristici mai bune care vor reieși în evidență (în special pe partea de imagine). Modele care pot fi considerate alternative la acesta sunt destule deoarece la un așa preț s-ar putea să găsiți variante cu diagonală de 27 inci (însă caracteristicile tehnice pot să difere). Arată puțin mai bine decât modelele anterioare și apreciez că piciorul e mai mic și îngust. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Finisajul negru lucios e clasic dar elegant, poate că alternative similare dar pe argintiu erau binevenite.

Aparatul
Monitorul

Specificații tehnice

Display-ul de 24 inci are o rezoluție 1080p care e foarte bună pentru cei care vrea un plus de detalii și de calitate atunci când lucrează ori vizionează filme. Timpul de răspuns de 5 ms e bun pentru un monitor dar un model dedicat jocurilor trebuie să aibă cam 2ms. Restul caracteristicilor sunt următoarele: contrast de 10 milioane la 1, luminozitate de 250 cd/mp, unghiuri de 170/160 grade și altele. Nu are rost să vi le enumăr chiar pe toate deoarece cele menționate anterior sunt cele mai importante.

Ca și dotări are doar montare VESA de tipul 100 cu 100 mm, dar nu are boxe ca și altele ori tuner TV. Pentru a putea fi montat e nevoie de un kit de montare care trebuie achiziționat ulterior. Are două porturi ori ieșiri video: DVI și VGA. Caracteristicile speciale ale acestui model sunt puține dar trebuie menționat că are securitate Kensington Lock. O astfel de dotare nu e prea utilă pentru uz casnic însă pentru o sală de birouri, e binevenită.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: claritatea imaginii, are port DVI (îl recomand pentru conținut video de înaltă calitate și jocuri), diagonală generoasă, unghiuri bune de vizibilitate și altele.

Minusuri: cred că prețul putea fi mai atractiv.

Concluzie

Acest Philips 246V5LSB e o alegere bună pentru orice tip de utilizator, doar că prețul poate fi un obstacol. De aceea, ratele fixe reprezintă o soluție pentru cei care au un venit lunar fix. Se potrivește perfect alături de un desktop multimedia sau unul office. jos am pus un clip cu un monitor similar ca și design și caracteristici:

Te-ar mai putea interesa