Philips 246V5LHAB, monitor LED de 24 inci

Monitorul LED Philips 246V5LHAB e unul dintr-o serie nouă și deci designul e mai plăcut. Această serie oferă monitoare de dimensiuni diferite dar aspectul e același. Clipul de la final e cu acesta și din care vă puteți face ușor o idee, iar variantele mai mici oferă cam același specificații. Poate fi folosit cam pentru orice datorită dotărilor și tehnologiilor. Poate fi ideal pentru acasă și pentru un desktop office/multimedia. Cu siguranță, calitatea imaginii e superioară celei oferite de un laptop. Puteți lua în calcul și un monitor de la un brand la fel de cunoscut.

Alternative sunt modelele mai mari dar și cele mici, iar dacă nu sunteți fan Philips. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

Specificațiile tehnice sunt: imagine de 24 inci, iluminare LED, timp de răspuns de 5 ms, contrast dinamic de 10 milioane la 1, aspect lat, rată de refresh bună și altele. Puteți seta o luminozitate mai ridicată dacă camera e luminoasă, iar seara și noaptea, alegeți o luminozitate inferioară pentru ca imaginea să nu vă supere la ochi (chiar și consumul scade).

Facilitățile acestui monitor sunt difuzoarele integrate și montarea VESA. Difuzoarele sunt de 2W fiecare deci sunt destul de puternice. Mie mi se par inferioare celor externe în special dacă au și subwoofer.

Porturile sale sunt următoarele: VGA, HDMI, intrare audio PC și ieșire pentru căști. Recomand să folosiți portul HDMI deoarece nu limitează calitatea imaginii și veți beneficia și de un sunet decent în difuzoare. Un astfel de monitor nu are multe caracteristici speciale, dar o parte dintre ele sunt utile. Are un design plăcut și o greutate redusă. Consumul nu e la fel de mare ca cel al monitoarelor mai vechi.

Plusuri: are un ecran 1080p, port HDMI, difuzoare integrate, montare VESA, contrast dinamic mare etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Philips 246V5LHAB e o alegere bună pentru cei care vor calitate la un preț mic. Iar ceva mai mic și mai ieftin e un monitor de 21 de inci. Cele cu HDMI sunt mai scumpe decât cele cu DVI, dar depinde și de ce port aveți nevoie (dacă placa video are aceste ieșiri).

Te-ar mai putea interesa