Philips 246EL2SBH

Acest monitor LED Philips 246EL2SBH oferă o experienţă bună în ceea ce priveşte gaming-ul pe un ecran LED. O alternativă ieftină dar nu la fel de performanţă la acesta e modelul LV876AA de 20 de la HP. 246EL2SBH e un monitor de dimensiuni mari cu butoane senzitive şi gata pentru a intra în lumea jocurilor. Are o rezoluţie ideală pentru o asemenea diagonală de 24 de inci şi anume 1080p la un aspect 16 pe 9 al ecranului. Deci asigură cea mai bună calitate din orice semnal HD şi în special că are o intrare HDMI. Deci poate fi conectat chiar şi la o consolă ca PlayStation 3. Reproduce imagini splendid la o luminozitate decentă, un contrast ridicat iar imaginile sunt mult mai colorate. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

monitor TV LCD Philips 231T1SB 23 inci 01
Spate
monitor TV LCD Philips 231T1SB 23 inci 0
Despachetat

Specificaţii tehnice

Display-ul LED are o diagonală de 24 din care doar 23.6 inci e spaţiul vizibil. Acesta are un timp de răspuns bun de 5 ms care îl găsim pe toate monitoarele noi cu iluminare LED. Contrastul dinamic e de 20 milioane la 1 iar cel tipic e de 1000 la 1. În rest are o luminozitate de 300 cd/mp, unghiuri de vizibilitate de 178 şi 170 de grade pe orizontală şi verticală, iar rata de refresh e de 56-75 Hz pe verticală şi de 30-83 KHz pe orizontală.

Odată ce l-aţi achiziţionat, veţi beneficia şi de montare VESA 100 cu 100 mm dar nu şi de tuner TV şi boxe integrate. Ca şi conectori Philips 246EL2SBH are VGA şi HDMI, deci un DVI nu prea ar fi de folos numai dacă doriţi să conectaţi mai multe la acesta (desktop, laptop, consolă). Acesta are un consum maxim de 19 W şi o greutate de 4.2 kilograme cu suport. După cum observaţi specificaţiile tehnice sunt destul de bune şi consider că raportul performanţă/preţ e unul foarte bun. Ca şi o caracteristică specială, Philips 246EL2SBH are SmartImage lite care e software-ul cu care puteţi ajusta parametrii monitorului după bunul plac.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Plusuri: luminozitate ridicată, unghiuri largi de vizibilitate, consum redus, are HDMI, are un design elegant, diagonală mare şi poate fi montat chiar şi pe perete pentru a economisi spaţiu.

Minusuri: nu are un preţ prea accesibil.

Concluzie

Acest monitor LED Philips 246EL2SBH e recomandarea mea pentru cei pasionaţi de jocuri şi nu numai deoarece acesta oferă performanţe ridicate la un preţ oarecum acceptabil.

Te-ar mai putea interesa