Philips 243V7QDSB, monitor IPS cu Flicker-Free

Philips 243V7QDSB/00 e un monitor de 23,8 inci dotat cu panel IPS și o mulțime de funcții moderne care protejează mediul, dar și oferă o imagine mai de calitate.
E un monitor bun la toate, dar în special la filme HD și Full HD deoarece unghiurile de vizualizare sunt perfecte… la fel și culorile.

Vine le un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe banii aceștia primim un periferic de la un brand de top care e cunoscut pentru televizoarele sale de calitate foarte bună.


Avantaje

Monitorul 243V7QDSB e unul de generație nouă dotat cu tehnologii care ne apără ochii, iar acestea sunt Flicker Free și Low Blue Mode. În acest fel ochii noștri nu vor fi așa de oboșiți. Low Blue Mode e o alternativă hardware la programul f.lux, dar rămâne de văzut dacă e la fel de bun.
Pe partea de conectică stă excelent întrucât are HDMI, VGA și DVI. Nu are cablu HDMI, doar pe cel standard VGA.
Consumul energetic e unul de 14W, fiind datorat faptului că iluminarea e una LED. Comparativ cu consumul televizoarelor de 32 inci e unul foarte mic.
Monitorul respectă mai multe standarde printre care aș aminti CE, Energ Star, TUV, TCO etc.
Poate fi montat pe un perete, acest lucru fiind posibil datorită Vesa 100×100. Acest lucru se poate dovedi în cazul în care vreți să eliberați din spațiul de pe birou.

Dezavantaje

Evident că există și câteva dezavantaje precum că nu are rezoluție 4K și că nu e perfect la gaming (timpul de răspuns e de 5 milisecunde).

Concluzii

Philips 243V7QDSB e un monitor adresat celora interesați de o sculă pentru filme, navigat pe net, editat diverse documente și sarcini office sau multimedia.
Alături puteți vedea mai bine cum arată acest model și care sunt principalele sale facilități.

Probabil că sunteți curioși ce culoare are LED-ul indicator al funcționării și trebuie să vă spun că e unul de culoare albă. În acest fel nu o să vă deranjeze la ochi.

Lasă un comentariu