Philips 243V7QDAB, monitor cu ramă îngustă

Monitorul Philips 243V7QDAB face parte din noua generație care arată mai bine deoarece rama e îngustă. Astfel, puteți pune încă un monitor lângă acesta pentru un plus de spațiu de lucru. Bineînțeles, pentru cei care vor spațiu de lucru, există variante ultra wide, adică cu aspect 21 pe 9. Nu aș putea spune că acesta e cea mai bună alegere pentru cei pasionați de jocuri dar depinde de utilizator, poate că nu are pretenții foarte mari. Monitoarele concepute special pentru gaming arată diferit și costă cel puțin dublu.

În funcție de cum îl veți folosi, acesta are avantaje și dezavantaje, dar un monitor foarte performant are numai avantaje. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poate că din poza de sus nu se vede, ecranul e destul de generos – 23.8 inci. Are un panou IPS care oferă multe avantaje, dar poate și observat unghiurile largi de vizibilitate, timpul de răspuns de 5 ms, rata de refresh și altele. Ca și facilități, acest monitor oferă difuzoare incorporate, montare VESA, Flicker-Free și filtru Low blue light. Sunt prezente și moduri care îmbunătățesc experiența și le găsiți în meniul monitorului.

Din păcate pachetul nu e atât de generos și e inclus doar cablul VGA, de aceea va trebuie să optați pentru un HDMI sau DVI. Se pot conecta căști la acesta dacă nu vreți să vă folosiți de difuzoarele sale. Bineînțeles, dacă aveți căști de gaming, nu le veți conecta la monitor ci la placa de sunet a PCului.

Păreri pro și contra

Conectivitatea e foarte bună, sunt prezente cele mai populare tehnologii care vă protejează ochii (Flicker-Free și acel filtru), arată bine și nu costă mult pentru acele caracteristici. Acest tip de monitor poarte fi folosit chiar și de utilizatorii multimedia (internet, filme, jocuri etc).

E bine să optați pentru un monitor cât mai performant sau cât vă permite buget, iar Philips 243V7QDAB oferă destule motive pentru a-l alege. Acesta poate fi conectat la orice desktop datorită conectivității sale. Ținând cont de cum arată, nu sunt multe cu ramă atât de îngustă dar și monitoarele accesibile pot fi elegante.

Te-ar mai putea interesa