Philips 243V5QHSBA, monitor LED MVA cu unghiuri largi de vizibilitate

Philips 243V5QHSBA e un monitor destul de reușit, motiv pentru care a primit un rating foarte bun (peste 4 stele). Nu cred că există un monitor perfect care să mulțumească toți utilizatorii. Chiar și dacă ar fi, nu toți și l-ar permite pentru că ar avea destul de multe tehnologii iar dimensiunile ecranului sunt generoase. Designul monitorului e destul de simplu și plăcut, iar dacă vreți un model mai elegant sau performant, atunci alegeți unul multimedia. Puteți vedea acest model în poza de jos dar am pus și o prezentare la final pentru cei care vor să fie siguri că fac o alegere foarte bună.

Raportul dotări/preț e foarte bun la acest model și nu puteți avea pretenții atât de mari în acest preț. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Ecranul de 23.6 inci are un panou ceva mai deosebit care-i mărește unghiurile de vizibilitate – MVA. Orice monitor FullHD are nevoie de conectori foarte buni pentru a putea viziona conținut de calitatea, pentru că portul VGA limitează calitatea imaginii dar depinde și de conținutul ales. Dacă vizionați doar conținut 1080p, atunci v-aș recomanda un cablu HDMI.

Puteți conecta orice la acesta deoarece monitorul are VGA, DVI și HDMI. Acestea sunt cele mai cunoscute porturi video, iar modelele business sau de gaming pot avea și DisplayPort (e nevoie dacă ecranul are rezoluție mai mare decât 1080p). Oricum, în pachet e inclus cablul VGA și cam așa e la mai toate monitoarele ieftine, iar voi trebuie să optați ulterior pentru un HDMI sau DVI (depinde ce ieșire video are desktopul vostru).

Păreri pro și contra

Chiar dacă nu e vorba de un model foarte avansat, acesta are trei tipuri de conectori, unghiuri de vizibilitate maxime, contrast decent și refresh acceptabil. Gamerilor înrăiți le-aș recomanda un molde cu timp de răspuns de 1 ms și refresh ceva mai mare.

Philips 243V5QHSBA poate fi folosit de orice deoarece oferă o experiență plăcută în acest buget și nu cred că aveți ce să-i reproșați. Pentru care nu sunt deciși, am pus un clip la final cu acesta.

Te-ar mai putea interesa