Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Philips 243V5QhAB, monitor LED de 23.6 inci

Monitorul LED Philips 243V5QhAB e unul destul de bun pentru utilizatorii obișnuiți. Specificațiile monitorului sunt destul de bune ținând cont de prețul său. Arată la fel ca și modelele mai mari sau mai mici ale aceleași serii. Dacă vi se pare prea mic, cel de 27 inci e numai bun și aduce o imagine ceva mai generoasă. Monitoarele pot fi folosite ca și televizoare în cazul în care e vorba de un tuner TV intern sau extern. În principal, sunt bune pentru a viziona un film în special dacă sunt mari și pentru uz zilnic (aplicații, internet și jocuri).

Jos am pus o poză dar și un clip cu un monitor similar și se poate observa că arată destul de bine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Monitorul

Monitorul

Ecranul de 23 de inci nu e foarte mare în comparație cu altele dar aduce o imagine FullHD. Tehnologia de iluminare e LED care îmbunătățește imaginea (culorii mai vii, claritate mărită etc). Specificații sale sunt următoarele: aspect 16 pe 9, rată de refresh decentă, unghiuri de vizibilitate de 178 grade, timp de răspuns de 10 ms și imagine 1080p. Mai sunt și alte specificații dar cele anterior menționate, sunt cele mai importante.

Ca și dotări are: boxe de 2W fiecare, montare VESA 100mm, VGA, HDMI și DVI. Deci nu are tuner TV pentru a viziona posturi TV, dar se poate lua uul ulterior și nici nu puteți să vă așteptați la astfel de dotări în acest preț. Un monitor cu funcție TV, costă ceva mai mult și se adresează utilizatorilor care vor ceva compact, un gadget 2 în 1 pentru economisirea de spațiu sau de bani.

Plusuri: are multe tipuri de porturi video, design plăcut, preț atractiv, boxe incorporate, fiabil și consumă puțin.
Minusuri: nu prea are.

Philips 243V5QhAB e un monitor destul de bun pentru uz multimedia dar și office pentru că are acele boxe integrate. Jos am pus o prezentare destul de interesantă a unui model similar dar cam toate se aseamănă. Veți face o alegere bună deoarece nu sunt multe monitoare ca și acesta și caracteristici de imagine superioare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu